CPU fanı sürekli %100

• Konuyu başlatan Ravnx1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 528
Kasanızı temizleyin termal macun kullanın.

Hocam islemci 30 derece boşta ve kasa temiz termal macunuda MX4 daha yeni temizledim.

Hocam islemci 30 derece boşta ve kasa temiz termal macunuda MX4 daha yeni temizledim.

Buradaki ayarlardan anlayan yok mu belki belirli bir ayar yaparsak düzelir ben rastgele şeyler denedim ama nafile.
20250105_160537.jpg

Buradaki ayarlardan anlayan yok mu belki belirli bir ayar yaparsak düzelir ben rastgele şeyler denedim ama nafile.Eki Görüntüle 2389557

Smart fan PWM temp DTS yazan ayarı düşürün hocam belki sıcaklığa göre optimize eder.

Normalden daha düşük bir ayar var ise onu deneyin.

Baktım quiet var slient var normal var başka bir ayar yok ve hiçbir şekilde değişmiyor sadece sabah uyandığımda PC'yi açtım 20 derece işlemcide 1900RPM de çalışıyor :D

Smart fan PWM temp DTS yazan ayarı düşürün hocam belki sıcaklığa göre optimize eder.
deniyelim.

Baktım quiet var slient var normal var başka bir ayar yok ve hiçbir şekilde değişmiyor sadece sabah uyandığımda PC'yi açtım 20 derece işlemcide 1900RPM de çalışıyor :D

Silent modu seçin.

Silent modu seçin.

Yaptım ama nafile.
20250105_161911.jpg

1736105938507.png

Arkadaşlar sorun anakartın DC fan desteği yok o yüzden yapıyormuş stok soğutucuyu taktım şu anlık bu şekilde kullanacağım sonra PWM fan alacağım ve takacağım...

(Anakart DC fan desteklemiyor.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı