Aliexpress'ten i7 almak güvenli mi?

SSGHOST.EXE

Hectopat
Daha fazla  
Şöyle bir i7 işlemci gördüm sizce alayim mi güvenli mi?

1590569537198.png

Bu da olabilir.

1590569685615.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle garanti süreci, değişim vb. gibi durumların söz konusu olması halinde sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Ayrıca diğer arkadaşlar da bahsetmiş, gümrüğe takılıp ciddi manada bir vergilendirmeye tabi kalabilir. Ayrıca teknolojik aletler konusunda Aliexpress'e çok güvenemiyorum çünkü birebir çakmasını satan çok fazla mağaza var. Kısacası önermiyorum.

Öncelikle garanti süreci, değişim vb. gibi durumların söz konusu olması halinde sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Ayrıca diğer arkadaşlar da bahsetmiş, gümrüğe takılıp ciddi manada bir vergilendirmeye tabi kalabilir. Ayrıca teknolojik aletler konusunda Aliexpress'e çok güvenemiyorum çünkü birebir çakmasını satan çok fazla mağaza var. Kısacası önermiyorum.

İşlemci konusunda CPU Top Store adlı satıcıya güvenebilir, zamanında almış olduğum orijinal i5 2500'ü halen sıkıntısız kullanıyorum, ama tabii dediğiniz gibi farklı kategorilerdeki ürünler için dedikleriniz doğru olabilir elbette.

Eğer aceleniz varsa şuan aliexpressten alışveriş yapmanız pek mantıklı değil. Ben aliexpressten mikromotor sipariş vermiştim. Ürün iki hafta içinde Türkiye'ye geldi ama virüs nedeniyle gümrükten geçip bana ulaşması 2.5 ay sürdü. Normalde 1 hafta sürerken artık çok fazla süre alıyor. Yani size ulaşması en az 3 ay sürebilir. Alırken buna da dikkat edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı