AliExpress'ten İşlemci Alınır Mı?

Can Ergönen

Kilopat
Daha fazla  
Sorum açık ve net. Satıcı gayet güvenilir geldi bana.

TRY 664.09 | AMD Ryzen 5 1600 R5 1600 3.2 GHz altı-çekirdek oniki iplik 65 W CPU işlemci YD1600BBM6IAE soket AM4

Son düzenleyen: Moderatör:
Aliexpress'den alinan ürünlere vergi gelecegini duymustum. Üstelik belli bir fiyatin üstündeki ürünler gümrükten gecmiyor.
Yanlış bilgi. Elekronik sigara ve sim kart girişi olan ürünler gümrükten geçmiyor. Pil barındıran ürünleri de güvenlik sebebiyle pilsiz gönderiyorlar. Onun dışında 25$ üstü her ürüne %20 vergi geliyor. Bir ara fiyat farketmeden her üründen paket açma bedeli altında 5 lira ücret alıyorlardı.

Soruna geleceksek satıcı güvenilir ve ürünün yorumları olumluysa alınır. İşlemci kolay bozulan bir parça değil. Fiyatlara baktığımızda ikinci el tercih etmek mantıklı gözüküyor.

Yanlış bilgi. Elekronik sigara ve sim kart girişi olan ürünler gümrükten geçmiyor. Pil barındıran ürünleri de güvenlik sebebiyle pilsiz gönderiyorlar. Onun dışında 25$ üstü her ürüne %20 vergi geliyor. Bir ara fiyat fark etmeden her üründen paket açma bedeli altında 5 lira ücret alıyorlardı.

Soruna geleceksek satıcı güvenilir ve ürünün yorumları olumluysa alınır. İşlemci kolay bozulan bir parça değil. Fiyatlara baktığımızda ikinci el tercih etmek mantıklı gözüküyor.
Kesinlikle doğru yazmışsınız hocam.

TRY 664.09 | AMD Ryzen 5 1600 R5 1600 3.2 GHz altı-çekirdek oniki iplik 65 W CPU işlemci YD1600BBM6IAE soket AM4
Alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi. Elekronik sigara ve sim kart girişi olan ürünler gümrükten geçmiyor. Pil barındıran ürünleri de güvenlik sebebiyle pilsiz gönderiyorlar. Onun dışında 25$ üstü her ürüne %20 vergi geliyor. Bir ara fiyat farketmeden her üründen paket açma bedeli altında 5 lira ücret alıyorlardı.

Sağolun çok güzel açıklamışsınız.

try 664.09 | AMD Ryzen 5 1600 R5 1600 3.2 GHz altı-çekirdek oniki IP'lik 65 W CPU işlemci YD1600BBM6IAE soket AM4

Aldınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı