Aliexpress'ten işlemci ve ekran kartı alınır mı?

Kerem Yaluva

Centipat
Selamlar. Aliexpress'ten GTX 750 Ti ve FX 6300 almayı düşünüyorum. Daha önce hiç Aliexpress'ten alışveriş yapmadım. Güvenebilir miyim? Güvenilir bir satıcının linkini atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben işlemci ve anakart aldım. Anakart pislik içerisinde geldi. İade talebi açtım geri yolla dedi tabi Türkiye'den Çin'e kargo ücreti bayağı fazla. 70 Dolar'lık alışverişimden 14 Dolar iade alabildim. Ondan sonra Aliexpress'e tövbe ettim.

115 TL'ye Intel Xeon X3470 işlemci aldım. Bir haftada Türkiye'ye geldi. Bir hafta da gümrük işlemleri ve kontrolleri sürdü.
4 kalemde toplam sadece 7,5 lira ek ödeme verdim.

750 Ti'yi de 250 liraya bulsanız herhalde 20 lira civarında ödemeniz olur. Bu bir tahmin tabi ki... Çevrenizde bu fiyatlara bulabilirseniz Çin'e gerek yok.
Deneyip denememek size kalmış.
İşin diğer boyutu, Aliexpress'ten siparişler güvenilir bir şekilde geliyor. 750 Ti Aliexpress siparişi ve incelemesi videosu var. Bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı