AliExpress'ten saat alınır mı?

Çakmadır diye düşünüyorum, çoğunluk aynı fikirde olacaktır. Kargoyu açtığınızda kendi kutusunda gelirse ona da şükretmekde fayda var.

Aliexpress saatleri genelde düşük kaliteli olur, fiyatı da bu 200-500 bandında olur. İndirim kısmı hikaye yani.

Alınır mı dersen, şahsen tipini beğenmedim, çok daha güzel saatleri alabilirsin benzer fiyata. Bu saatlerin camı çok kırılgan olabiliyor. Curren markasına bakmanı tavsiye ederim. Nispeten kaliteli oluyor. Amazon üzerinden de alabilirsin.

Çakmadır diye düşünüyorum, çoğunluk aynı fikirde olacaktır. Kargoyu açtığınızda kendi kutusunda gelirse ona da şükretmekde fayda var.

AliExpress'te marka saat olmaz zaten. Poşette gönderiyorlar kutu bile olmuyor.

Arkadaşlar merhaba. https://tr.aliexpress.com/item/1005...6aS7sFiB&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur#nav-review şu saati almak istiyorum. 4 binden 400'e düşmesi biraz şüphelendirdi beni. Herhangi bir sorun olur mu? Saat orijinal midir?

Gerçek fiyatı 4000 TL olamaz. 400 TL bugün 15 Dolar ediyor. 15 Dolarlık bir saat ne kadar olursa o kadar bir beklentiniz olsa yeter. Muhtemelen çalışır bir saat gelir ama kısa sürede arıza da yapabilir.

Çin saatlerinden belirli bir standartta kalitesi olan birkaç marka var (Parnis mesela) ancak onlar da bu kadar ucuz olmaz ve gümrük vs derken pahalıya patlar.

1689794340601.png

Steam yaz indirimleri gibi. Bu ne böyle? Dijital içeriğe yapmadıkları zamı fiziksel ürüne nasıl yapsınlar?

Hocam o siteden ancak Skmei markasının saatlerini önerebilirim. Casio'nun muadili gibi, ama değil gibi de...

Resmi mağazası var sitede, oradan almaya dikkat edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı