- Makaleler
- 6
Hocam, şu andan itibaren fiziksel şekilde bakılması lazım. Malum ben buradan daha fazla yardımcı olamıyorum.Adamların beceremediği işi, anlatamadığını, kuramadığı diyaloğu sağolsun @Ulunay la kurduk. Baya yardımı dokundu. Aslında bakarsan Türknet aboneliği açarken bunun olacağını tahmin ediyordum ama altyapıma güveniyordum. Netspeed değerleri 1. sayfada çok iyi. Ona rağmen şu anda hat zayıflaması sıkıntısı varmış değerlere göre. Başlangıçta Netspeed veya Millenicom u bilseydim direk onlarla başlardım. Türknette destek kaydı açtım diyorum ki adama bak sorunum bu bana detaylı açıklama yap nedir ne değildir. Hani dese ki adam ev hattınızda arıza olabilir yine tamam. Cevap yok. Destek kaydını kapattı ve bot otomatik mesaj attı. 3 kere sorunum tamamlanmadı diye geri açtım yine bot kapattı. Şu hat zayıflaması muhabbeti nedir ne değildir nasıl çözülür bi öğrensem, kafamdaki soru işaretleri gitse direk Türknet'ten ayrılacağım.
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim kesinlikle fiziksel bir sorun var. Artık nereden kaynaklı emin değilim ama teknik birimin gelip şu aletle kontrol etmesi gerekiyor. Ondan sonra sorun çözüme kavuşacaktır.
Bu alet ile hat ve port kontrolü yapılıyor.