Alım satım yapmayı önerir misiniz?

G29'u elimden çıkardım kolayca, 210TL kar sağladım ve almaya - satmaya gitmek dışında hiçbir emek sarf etmedim :) Temiz ürün bulduktan sonra hiç de ölü değilmiş gibi geliyor bana. Yattığım yerden 210TL gelmesinin yanı sıra arada geçen zamanda da eğlenceli vakit geçirdim.

Telefon olayına girmeden önce ise sahte ilan açmayı düşünüyorum. Yalnızca gelen teklifleri görmek amacıyla bunu yapmayı düşünüyorum. Alıcısı olmayan bir ürünü, getirisi olmayan bir ürünü boş yere elimde tutmamak için.

Aklımda güzel bir plan var hocam, ben gerçekleştiremiyorum sen gerçekleştir fakat Facebook oyunlarıyla ilgili. Türkiye'de bu işi yapan çok insan olduğu gibi bu işi yapan herkesin günlük minimum 2000TL kazancı var, maksimum tahmini bile yapamıyorum 10.000TL'den daha fazlası bile olabilir.

Aklımda güzel bir plan var hocam, ben gerçekleştiremiyorum sen gerçekleştir fakat Facebook oyunlarıyla ilgili. Türkiye'de bu işi yapan çok insan olduğu gibi bu işi yapan herkesin günlük minimum 2000TL kazancı var, maksimum tahmini bile yapamıyorum 10.000TL'den daha fazlası bile olabilir.
Günlük 2000 kazancı olsa eminim kimse kimseye söylemez bu işi :) Benim para kazanmaya yönelik bir amacım ihtiyacım şuan yok, çok şükür durumum iyi. Yalnızca kendimi ticarete alıştırmaya çalışıyorum.

İlerleyen hayatımda da gücüm yettiğince bir şeyler alıp satarak kazancımı artırmayı planlıyorum.
Ay sonu aldığım parayla kervanı döndürmek yerine parayla para kazanmayı öğrenmeye çalışıyorum. Yatırım olayları kısacası, önceden açtığım birkaç konuda da görebilirsiniz :) Öyle ; Tek kazancı yalnızca ay sonu aldığı maaş olan biri olmak istemiyorum yani.

Birkaç ay önce 2.el 1000 TL civarına Mac uyumlu Skylake sistem topladım. Hackintosh kurup 1400 TL'ye sattım 1 hafta içinde. Tabii bunun için biraz çevre lazım.
Çevre konusunda sıkıntım yok, parça parça alıp satmayı düşünmüştüm aslında. Toplu bir sistem satma fikrini sen aklıma getirdin az önce :) Aslında burada bile, sıkıntısız olmak kaydıyla çok rahat satabilirim.

Zaten sattığım her şeye deneme - geri iade garantisi veriyorum. Direksiyonu da o şekilde teslim ettim.

En iyisi belirli temiz bilgisayar bileşenlerini uygun fiyattan alıp, size göre uygun bir fiyattan satıp, çevre edinmeniz. Çevremde bu şekilde geçimini sağlayan insanlar var.

100-3000TL civarı bir parayı yatırım amaçlı ayırmayı düşünüyorum ancak neyin alım satımı daha karlı olur pek bilmiyorum. Borsa - altın tarzı şeyler vakit kaybı olur diye düşünüyorum.

Akıllı telefon veya bilgisayar donanımı geliyor aklıma şu an. Alım satımından kar elde edilebilecek şeyler varsa aklınızda lütfen paylaşın.
Daha önce bir tecrübesi veya önerisi olan varsa da can kulağıyla dinliyorum :)

Amazon.de'den alırsan her şey orada daha ucuz (bir kaç kat).

Ucuza bir araba buldum, tavuk kümesi niyetine satmayı düşünüyorum. Hayvanlar karşılaşacakları bu yeni ambiyans ile daha verimli yumurtlayacak.

Adsız.jpg

Bugün İphone 6 almak için biriyle buluştum. Ürün 3 senelik olmasına karşılık hiçbir çiziği bile yok sözde.
Orjinal İphone 6 ile karşılaştırdığımda ekran - kasa komple değiştiğini anladım, şarjı da hızlı tükeniyordu. Haliyle iş iptal oldu, telefon piyasasında çok fazla mal var ancak uyguna satılanların hepsi ya düşmüş ya da bir işlem görmüş sonrasında.

Üzüldüğüm nokta ise adamın gözüne baka baka yalan söylemeleri :) İphone 6'nın parlaklık değerini bilmeyen biri durumu çakmazdı tahminen. Dışarıdan cidden temize benziyordu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı