Alınabilecek en F/P iPhone nedir?

recep5334

Megapat
iPhone 11imi değişeceğim. Bütçeden bağımsız en F/P şu an için iPhone 16 gördüğümden onu almayı düşünüyorum, fikrinizi almak istedim. 16 iyi bir seçim olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 11imi değişeceğim. Bütçeden bağımsız en F/P şu an için iPhone 16 gördüğümden onu almayı düşünüyorum, fikrinizi almak istedim. 16 iyi bir seçim olur mu?
F/p ve iPhone? Bence Samsung'a yönelin.

Düz iPhone modellerinin ne ikinci elde ne de sıfırda hiçbir alınabilirliği yok. Pro modellere yönelmenizi öneririm.

Prolarada bakıyorum ama 120Hz ve kamera dışında bir ekstra olmadığından o fiyat farkına beni etkileyen bir özellik göremiyorum aslında telefondan oyun oynamıyorum. Kamerası şu an 11 bile benim için ideal sayılabilir düz 16'nın veya 16e ninki yetecekdir diye düşünüyorum

F/P ve iPhone? Bence Samsung'a yönelin.

IPhone'lar arasında F/P bakıyorum iOS kullanımını sevdiğimden alıştığımdan iPhone 5Sden beri değişmeyi düşünmüyorum maalesef

16e şu anda fiyatına göre iyi iş yapan bir iPhone ancak o bütçede daha iyi telefonlar var.

16e yi de şimdi gördüm cidden alınabilecek bir telefon gibi duruyor düz 16 ile aralarında yaklaşık 15-20k fiyat farkı var ve gördüğüm kadarıyla bir tek kamera farkı var gibi onu inceliyorum şu an

3. nesil SE olabilir bütçe kısıtlıysa. Sizi ekosisteme sokar.

Ablama yurt dışı 14 Pro Max aldık. Memnunuz. Ama şu devirde TR kayıtlı iPhone alınmaz. Hele düz iPhone hiç alınmamalı bence.

Derseniz param fazla, o zaman 17 serisine bakın derim. Sahibinden'de ABD, Avrupa cihazı satan çok. Fiyatlar şu an yüksek ama bir aya düşer biraz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı