Steam Epic Games Alınacak oyunlar iyi midir?

• Konuyu başlatan estexa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 320
Steam Dragon Age Origins çok iyi bir seçim. Benim ilk göz ağırım gibi birşey bana RPG oyunlarını çok sevdiren yapım.

Sonra aynı firma diyip Mass Effect serisini deneyimledim ikisini de oynamayalı 8 sene oldu, bende Mass Effect Legendry Edition ve Dragon Age Origins Ultimate oyunlarını sepete ekledim, bekliyorum.

Önceden korsan oynamıştım şimdi steamde başarımları ve oynanış süremi sergileme zamanı :D

Epicte ise Gerçekten Uncharted ve Odyssey güzel oyunlar ama sadece odysey'i tek bir sebepten sinirlenip tamamen silmiştim. :D AC oyunu olarak bakmazsak çok güzel bir oyun.

Steam Dragon Age Origins çok iyi bir seçim. Benim ilk göz ağırım gibi bir şey bana RPG oyunlarını çok sevdiren yapım.

Sonra aynı firma deyip Mass Effect serisini deneyimledim ikisini de oynamayalı 8 sene oldu, bende Mass Effect legendry Edition ve Dragon Age Origins Ultimate oyunlarını sepete ekledim, bekliyorum.

Önceden korsan oynamıştım şimdi Steam'de başarımları ve oynanış süremi sergileme zamanı :D

Epic'te ise gerçekten Uncharted ve Odyssey güzel oyunlar ama sadece Odyssey'i tek bir sebepten sinirlenip tamamen silmiştim. :D AC oyunu olarak bakmazsak çok güzel bir oyun.

Yorumun için çok teşekkürler hocam zaten ben hep oyun ve DLC tavsiyelerini takip ediyorum çoğu kişiden gördüm Dragon Age'i biride sendin :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı