bende 2 saat oldu geldi ama yeniden başlatıp aç EA uygulamasınıBende de gelmedi artı oyunu indiremiyorum hata veriyor sizde de aynı sorun var mı?
Kütüphaneye gelip gelmemesi dert değil de indirilmiyor sen indirebildin mi oyunu.bende 2 saat oldu geldi ama yeniden başlatıp aç EA uygulamasını
Kütüphaneye gelip gelmemesi dert değil de indirilmiyor sen indirebildin mi oyunu.
Alığın hata "There's a problem with your download" bu başlıkta ki bir hata mı?Kütüphaneye gelip gelmemesi dert değil de indirilmiyor sen indirebildin mi oyunu.
Knk indirme tuşuna basıyorum inmiyor preparing de kalıyor@Life_is_for_Living @tahaakaplan Sistemin yoğunluğundan kaynaklı olabilir, en kötü sabaha kadar beklersin. Yine kütüphanede görmezsen EA Support'a yazabilirsin durumu.
Alığın hata "There's a problem with your download" bu başlıkta ki bir hata mı?
Bulduğum yabancı bir kaynakta sorun şu şekilde çözülmüş.Knk indirme tuşuna basıyorum inmiyor preparing de kalıyor
Deneme sürümünü bende indirirken indiremiyordum satın aldım indirmeye çalıştım yine inmedi 1-2 saat sonra tekrar indirmeye çalışınca indi.ben deneme sürümünü indiremiyorum 2 gündür gece gündüz denesem de hata veriyor hep.. Satın alsam düzelir mi acaba sanırım yoğunluktan oluyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.