Alınan kilo nasıl kasa çevrilir?

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Önceden kilo alamıyordum, 55 kiloydum. Şu an 63'e çıktım. Hedefim 68 lakin göbeğim çıktı. :D Ne yapmalıyım? Antrenmanlardan sonra 100-150 mekik çeksem nasıl olur? Aldığım kilonun kaslarda toplanmasını istiyorum. Her türlü şekerli içeceği, fast foodu kesebilirim. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle kalori acigi verip yag yakarak basla, proteinli beslen, spor salonu ya da herhangi bir spora baslayip aktivite seviyeni arttir. Ondan sonra kilo verir kas kazanirsin zaten.

Alinan kiloyu kasa ceviremezsin bu arada onu da soyleyeyim.

Oncelikle kalori acigi verip yag yakarak basla, proteinli beslen, spor salonu ya da herhangi bir spora baslayip aktivite seviyeni arttir. Ondan sonra kilo verir kas kazanirsin zaten.

Alinan kiloyu kasa ceviremezsin bu arada onu da soyleyeyim.
Zaten bugün spora başladım. Hedefim 68 kilo olduğu için direkt drity bulk yapıyorum. Fast food gibi şeyleri kesmeli miyim?

Öyle bir şey yok, yağ yakacaksın ve proteinli besleneceksin zamanla oturur. 100-150 mekik yerine düzgün bir evde yapabileceğin programlara bakabilirsin.
Düzgün bir program atma şansınız var mı?

@Henss Güray Aydın programları iyidir ama biraz zor kaldırabilirim diyorsan sonucunu alırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Henss Güray Aydın programları iyidir ama biraz zor kaldırabilirim diyorsan sonucunu alırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı