Alınan kişide 72 derece olan ekran kartı FurMark'ta 76 derece çıktı

tahsin.58

Picopat
Daha fazla  
Ben yeni ekran kartı aldım. FurMark'ta 76 sabit ama aldığım kişide 72 geçmiyordu, fan grafik ayarı falan aynı. Kasam daha iyi, hava akışı var ama o kişinin RAM 16 GB 3200 MHz, GPU 5 3600 benimki 12 GB, 2400 MHz, 5 2600. acaba sistemim daha düşük diye mi derecelerinde fark var?

Ben yeni ekran kartı aldım FurMark'ta 76 sabit ama aldığım kişide 72 geçmiyordu, fan grafik ayarı falan aynı kasam daha iyi, hava akışı var ama o kişinin RAM 16 GB 3200 MHz GPU 5 3600 benimki 12 GB 2400 MHz 5 2600 acaba sistemim daha düşük diye mi derecelerinde fark var.
4 derece fark bence çok bişey etki etmez.

Evet haklısınız ama ben alır almaz FurMark yaptım 16 dk ve fanlarımı çok kısıkta unutmuştum. Neredeyse hiç çalışmayacak kadar az, 78 derece görmüştü. Hemen fanları falan çalıştırdım ekran kartı soğumasını bekledim sonra tekrar yaptı, 2 derece düşmüş oldu onu anlayamadım. Yani fan yokken 78 gören kart fanlar varken nasıl 76 görüyor ve Valorant'ta ful ayarlarda 77 derece takılıyordu? @Damon Salvatore @849721 @Shinsai @Hiraeth @SEMIKAANCAKIR

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet haklısınız ama ben alır almaz FurMark yaptım 16 dk ve fanlarımı çok kısıkta unutmuştum. Neredeyse hiç çalışmayacak kadar az, 78 derece görmüştü. Hemen fanları falan çalıştırdım ekran kartı soğumasını bekledim sonra tekrar yaptı, 2 derece düşmüş oldu onu anlayamadım. Yani fan yokken 78 gören kart fanlar varken nasıl 76 görüyor ve Valorant'ta ful ayarlarda 77 derece takılıyordu? @Damon Salvatore @849721 @Shinsai @Hiraeth @SEMIKAANCAKIR
Bence bir sorun yok dostum stabil sıcaklık zaten 70-80 aralığı, 3-4 derece farkta ev ortamından kasa değişikliğinden olabilecek şeyler.

Bence bir sorun yok dostum stabil sıcaklık zaten 70-80 aralığı, 3-4 derece farkta ev ortamından kasa değişikliğinden olabilecek şeyler.

Valorant 77 normal değil mi biraz da RAM kötü olduğu için ekran kartı biraz daha yük almış oluyor o da etki edebilir diye düşünüyorum GPU GTX 1650 Super tek fanlı model 2021 de alındı.

Ekran kartlarının en optimal çalıştığı aralık 70-80 derece zaten. En iyi verimi bu aralıkta veriyorlar. Problem yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı