Alınan RTX 4060 Ti sistemde ekran kartını takıp göndermedikleri için RTX 5060 Ti yollanıyor

@Ozy_cey Bu durum Yapay Zekaya da körü körüne güvenmemeniz konusunda ders oldu. Aylardır olan karta bile "Yok." demesi rezillik, kendi başınıza araştırmanızı yapın derim. Cahil kalmayın sizin tabir ile.

Hayırlı olsun yeni kartınız. Umarım güzel kasa modeli gelir.

Son düzenleme:
@Ozy_cey ne kadar verdiniz sisteme?

DFS Bilgisayar MSI Dfs Gaming Syndra Ryzen 5 8400F-B650M Anakart-Rtx 4060TI-32GB Ddr5 Ram-1tb M.2 Ssd-Oyuncu Sistem Tavsiyesi
https://app.hb.biz/vrVGUs8eyvgY

Bunu aldıysanız fena pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ozy_cey ne kadar verdiniz sisteme?

DFS bilgisayar MSI DFS Gaming Syndra Ryzen 5 8400F-B650M anakart-RTX 4060 TI-32 GB DDR5 RAM-1TB M.2 SSD-oyuncu sistem tavsiyesi.
https://app.hb.biz/vrVGUs8eyvgY

Bunu aldıysanız fena pahalı.

Maalesef bunu aldım. Ama buna benzer bir sistem topladım İtopya üzerinden o daha pahalıya gelmişti.

@Ozy_cey bu durum yapay zekaya da körü körüne güvenmemeniz konusunda ders oldu. Aylardır olan karta bile "yok." demesi rezillik, kendi başınıza araştırmanızı yapın derim. Cahil kalmayın sizin tabire.

Hayırlı olsun yeni kartınız. Umarım güzel kasa modeli gelir.

Hiç sormayın öyle bir duruma koydu ki sanırsın ayak üstü dolandırılmışım.

Maalesef bunu aldım. Ama buna benzer bir sistem topladım İtopya üzerinden o daha pahalıya gelmişti.

Hiç sormayın öyle bir duruma koydu ki sanırsın ayak üstü dolandırılmışım.
Hocam bence iade edin. Biz size yardımcı oluruz. Bunlar bilmeden girilecek işler değiller. Peşin fiyatını baz alırsak 20 bin lira pahalıya almışsınız.

Eksik olan ekran kartı bugün elime ulaşırsa denerim. Beni tatmin etmezse belki iade ederim.
Hocam bence hiç uğraşmayın, iade şansınız var ise iade deneyin. Arkadaşlarında dediği gibi size yardımcı olacak bir sürü kişi vardır. Eğer taksit sebebi ile alıyorsanız, parçaları tek tek alıp onları taksitlendirin.

Eksik olan ekran kartı bugün elime ulaşırsa denerim. Beni tatmin etmezse belki iade ederim.
Tatminsizlik yaşayacağınız sanmıyorum hiç ama kazıklandınız. Bile bile lades demekte hoş olmuyor. Şöyle düşünün: Clio'da ayağınızı yerden kesiyor, AUDI de. Hangisini alırsınız ayrı para olsa?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı