Cayma hakkı kapsaminda iade edeceksiniz değil mi? Ben laptop almıştım ve neredeyse birebir aynı durum söz konusuysu 1 saat bile dayanmıyordu ekran kalitesi kötüydü vs vs. İade ederken 14 gün içerisinde iade ettim ve süreç şu şekilde oldu:
İlk önce satıcının mailini bulup satıcıya " 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanuna istinaden Cayma Hakkımı kullandığımı, ürünümün iadesini istediğimi " belirten bir MAİL yazdım ve hiçbir arızadan bahsetmedim. Ardından bilgisayarı aldığım gibi kutuladım bilgisayarın çalışır hâlinin fotoğrafını, çizik vs olmadığını, kutuya sağlam bir şekilde koyduğumun fotoğrafını çektim. (Video da çekebilirsiniz) ve son olarak da Mail'de attığım yazının aynısını bir kağıda yazıp ek olarak " xx.12.2022 tarihinde tarafınıza mail olarak iletilmiştir " diye mail attığım tarihi yazdım. Mail atmak önemli çünkü kanunda direk açıkça belirtmiş, kanun ileride bir sorun olursa belgeleyebilmeni istiyor. Son olarak da Trendyol üzerinden aldığım için Trendyol'da iade seçeneği ile kargo numarası alıp ücretsiz kargoladım. Kutuya fatura vs eklemeyi unutmayın.
Elinizi güçlendirmek için sorunları da belirtmek istiyorsanız, kağıda yazmayın ama maile sorunları ekleyin. Bir sakıncası yok.
Yardımcı olabileceğim başka bir konu olursa buradan tekrar sorabilirsiniz
Cumartesi kargoladığım ürün pazartesi iade edilmiş, salı parası yatmıştı.