Alınan telefonu iade etme şansım var mı?

Ben sana başından beri kimseyle muhatap olmamayı ve yalnızca iade kodu alıp göndermen gerektiğini söylüyorum Sen inatla hiçbir bilgi düzeyine sahip olmayan müşteri temsilcileri ile - hiçbir yetkisi olmayan insanlarla konuşup bilgi almaya çalıştın SIM kartı olayının da tamamen bahaneden ibaret olduğunu çok net şekilde açıkladım, ifade ettim zaten.

İadeyi almış olman sevindirici, bundan sonra güvenilir sitelerden alışveriş yaptığında kimseyle muhatap olma

Kutu içinden tabii ki telefon çıkacak Hepsiburada gibi bir firmanın Hıyar göndermesini beklemiyorsun herhalde? Ayrıca cihazın bir sıkıntısı olduğu taktirde değişim yapmakta sıkıntı çıkarmıyorlar.

Buradan Hepsiburada'nın hıyar gönderdiğini nasıl çıkardın acaba? Ben genel için konuştum. Yani kutuyu açmazsa içinden ne çıkacağını nereden bilecek kullanıcı? Ayrıca Hepsiburada.com'da yüzlerce satıcı var. Bazıları da sahtekarlık peşinde bilip bilmeden konuşmayın. Tüm ürünleri Hepsiburada satmıyor!

Ama arkadaş satıcısı hepsiburada olan üründen almış. Ya dostum allah aşkına ne demek kutudan ne çıkacağını nerden biliecek? Kutudan telefon çıkacak şarj aleti çıkacak kulaklık çıkacak ayrıca asıl sen boş konuşma istersen kaç yıldır Hepsiburada’dan alışveriş yapıyorum. Ayrıca SATICISI Hepsiburada olandan. İyi akşamlar.

Fanboy mu? [emoji23][emoji23][emoji23] ortada hiçbir şey yokken sadece konuşuyorken nasıl kavga ortamı oluşturuyorsun? Akşam akşam güldürdün beni

Merhaba, ben de Hepsiburada'dan aldım ama satıcısı başkaydı. İade için başvurdum, telefonu aldığım gibi kutuladım ama birkaç saatlik SIM takıldı. Sizin aldığınız satıcı Hepsiburada mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…