Alında Çıkan Sivilceler

zeytinyağı sabunuyula hergün yıkarsan bir kaç gün sonra kurumaya başlarlar.

Limon konusunda biraz bilgi verir misin? Mesela limonu sürüp ne kadar bekleyeceğiz?
Ben çok bekletmiyordum. Sürdükten 2 dakika sonra yıkıyordum. Ama yine de belirttiğim gibi cildiyeye randevu alıp alıp doktora görünmek daha net sonuçlar verecektir.

Zaten arkadaşa doktora gitmesini belirtmiştim hocam ''Benim cildimde bir sorun olmadı ama sende ne reaksiyon verir bilemem.'' demiştim.

Arkadaşlar düşünceleriniz için sağolun hepsini dikkate alıcağım önceden biraz kurcalıyordum şimdi hiç yapmıcam

Sabuncularda sivilce ve akne için sabunlar bulunuyor, alıp bu sabunlarla yüzünü sabah uyanınca ve yatmadan önce güzelce yıka. Düzenli olarak devam ettiğinde azaldığını ve ilerleyen süreçte bittiğini göreceksin.

Abur cuburu kes. Günlük kilona göre yeterince su tüket. Güzel bi yüz yıkama sabunuyla günde 2 kere yüzünü yıka iyice kurutur. Ergenlikte çok normaldir. Eğer sivilce geçince iz kalıyosa sıkmadığın halde, o zaman roaccutane'a başvurabilirsin (en son ve en tehlikeli yöntemdir).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…