Alında şişik çıkan sivilce

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar iki kaşımın ortasında kocaman sivilce çıktı fotoğrafını koymaya öz güvenim yetmedi aşırı şişik ucu falanda yok sıkılmalık sıcak baskı uyguladım ufalttı yarım saat sonra eski haline döndü buz tuttum bir işe yaramadı ne yapmam lazım sizce?

Deri altında çıkan sivilceler genelde büyük ve ağrılı oluyor. Sıkmaya çalışmayın kendiliğinden geçecektir. Ucu çıktığında cildinizi temizleyip sivilcenin olduğu yere çay ağacı yağı sürün. Doğal ve oldukça faydalı bir çözüm.

Dursun, zaten yarın akşama doğru küçülür belli olmaz kendiliğinden geçer.

2 gündür aynı önceden de çıkıyordu bu fakat durmuyor cildiyeden reocutane yazdırıdm 10 ay kullandım hâlâ çıkıyor başımın belası.

Deri altında çıkan sivilceler genelde büyük ve ağrılı oluyor. Sıkmaya çalışmayın kendiliğinden geçecektir. Ucu çıktığında cildinizi temizleyip sivilcenin olduğu yere çay ağacı yağı sürün. Doğal ve oldukça faydalı bir çözüm.

Peki sürekli çıkması normal mi reocutane kullandım 10 ay bitirdim hâlâ çıkıyor.

2 gündür aynı önceden de çıkıyordu bu fakat durmuyor cildiyeden reocutane yazdırıdm 10 ay kullandım hâlâ çıkıyor başımın belası.

Peki sürekli çıkması normal mi reocutane kullandım 10 ay bitirdim hâlâ çıkıyor.
Ne kadar doğru bilmiyorum anneannem söylüyordu. İçini sıkmazsan her zaman aynı yerde çıkar diyordu ama hiç sıkmadım.

Ne kadar doğru bilmiyorum anneannem söylüyordu. İçini sıkmazsan her zaman aynı yerde çıkar diyordu ama hiç sıkmadım.

Doğru olabilir öncekide aynı yerde çıkıyordu 2-3 haftada 1 sonradan durdu sıktığımı hatırlamıyorum ama sıktığım için durdu herhalde ama bunun ucu yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı