[Alındı] 2. El GTX 1050 Ti Sistem

191950

Kilopat
Özellikleri;

MSI B350M Gaming PRO Anakart
Ryzen 3 1300X İşlemci
16 GB Corsair 3000 MHz DDR 4 RAM
GTX 1050Tİ ROG STRİX OC Ekran Kartı
250 GB SSD
500 GB HDD
Everest Kasa
Everest PSU 650 W

Arkadaşlar sistem bu. 2500 liraya aldım. Daha 1-2 haftalık. Yarın içindeki Power'ı değiştireceğim. Yerine FSP Hydro 600 W 80+ PSU takacağım.

Sizden istediklerim. Bu sisteme bu fiyat uygun mu? Bence fazlasıyla uygun. Yarın ekran kartını takıp sistemi çalıştıracağım. Sırasıyla yapmam gerekenler neler? Testler için hangi programları kullanmalıyım?

Windows 10 kurulu mu? PSU'yu satın aldınız mı? Almadıysanız COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI almanız daha iyi olur.

Windows 10 üzerinde kurulu. Aldığım arkadaş crackli olduğunu söyledi. Temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Daha 2 aylık FPS Hydro 600 W PSU var onu kullanacağım. Everest PSU ya sistem emanet edilmez.

Öncelikle hayırlı olsun, güzel fiyata almışsınız.

Sisteminizi sanırım donanımsal olarak test etmek istiyorsunuz.
AIDA64 Stability Test Rehberi

Test için bu linkten yardım alabilirsiniz.

Birde merak ettiğimden ötürü soruyorum, güç kaynağını değiştirme sebebiniz nedir?

Teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun. PSU değiştirme sebebim everest'e güvenmiyorum. Bu AIDA64 Tüm testler için yeterli olur mu?

Temiz Windows 10 kurulumu yaptıktan sonra lisanslayın. PSU değiştirmek mantıklı bir hareket.

Windows 10 üzerinde kurulu. Aldığım arkadaş crackli olduğunu söyledi. Temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Daha 2 aylık FSP Hydro 600 W PSU var onu kullanacağım. Everest PSU'ya sistem emanet edilmez.

Teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun. PSU değiştirme sebebim Everest'e güvenmiyorum. Bu AIDA64 tüm testler için yeterli olur mu?
Test sırasında laptobum jet kalkışı gibi ses çıkarıyor. Baya iyi stres testi. PC'ye Windows'u hallettikten sonra sürücüleri güncelleyip stres testi yapın. Sıkıntı çıkmazsa artık oyuna başlayabilirsiniz.(y)

Özellikleri;

MSI B350M Gaming PRO Anakart
Ryzen 3 1300X İşlemci
16 GB Corsair 3000 MHz DDR 4 RAM
GTX 1050Tİ ROG STRİX OC Ekran Kartı
250 GB SSD
500 GB HDD
Everest Kasa
Everest PSU 650 W

Arkadaşlar sistem bu. 2500 liraya aldım. Daha 1-2 haftalık. Yarın içindeki Power'ı değiştireceğim. Yerine FSP Hydro 600 W 80+ PSU takacağım.

Sizden istediklerim. Bu sisteme bu fiyat uygun mu? Bence fazlasıyla uygun. Yarın ekran kartını takıp sistemi çalıştıracağım. Sırasıyla yapmam gerekenler neler? Testler için hangi programları kullanmalıyım?
SSD olmadan o fiyatın 100-200 tl üstüne everset kasa ve psu olmadan gtx 1050ti ve ryzen 3 sıfır toplanabilirdi ama yinede hayırlı olsun

SSD olmadan o fiyatın 100-200 tl üstüne everset kasa ve psu olmadan gtx 1050ti ve ryzen 3 sıfır toplanabilirdi ama yinede hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun. Ama bu dönemde çeşitli bilgisayar bileşeni satan yerlerde aynı sistem 3000 lira ve üzeri ediyor. Hergün çeşitli denemeler yaparak bunu söyleyebiliyorum. Kasa ve anakartı zaman içerisinde değiştirme planım var. Şuan 250 GB SSD olması bu fiyata fazlasıyla cazip geldi.

Teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun. Ama bu dönemde çeşitli bilgisayar bileşeni satan yerlerde aynı sistem 3000 lira ve üzeri ediyor. Hergün çeşitli denemeler yaparak bunu söyleyebiliyorum. Kasa ve anakartı zaman içerisinde değiştirme planım var. Şuan 250 GB SSD olması bu fiyata fazlasıyla cazip geldi.
Eğer parçalarda sıkıntı yoksa hayırlı olsun tekrardan :D son zamanlarda 0 PC toplamak büyük sıkıntı :)

Eğer parçalarda sıkıntı yoksa hayırlı olsun tekrardan :D son zamanlarda 0 PC toplamak büyük sıkıntı :)
Aida64 ile 10 dakikalık testte hiç sorun çıkmadı. Ramler 2800 MHZ ile test sonucu temiz çıktı. İşlemci maksimum 64 derece, anakart 45-50 arası diğer bileşenler ise stabil sıcaklıklarda değerler gösterdi. Test sırasında hata aldığım bileşen olmadı. Isı olarak fazla gelen işlemci ve anakart gözüktü. Bunun sebebinide everest kasaya bağlıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı