GTX 1050 Ti 2. el önerisi

meola147

Kilopat
Sıfır almak istiyordum ama forumda insanlar çok zor olduğunu söyledi. Dedim bari ikinci el düşüneyim ne yapalım mecburuz. Bütçem 500 lira + GTX 1050 Ti NVIDIA 4 GB O.C fabrika çıkışlı + Ryzen 3 1200. ikinci el olarak hangi ekran kartını ve işlemcisini alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim anladığım kadarıyla 1050 Ti için 500 TL'ye işlemci arıyorsunuz doğru mu?

500 TL bütçe ile 2.el sağlam GTX 1050Ti bulmak imkansız.
500 liraya ikisini birden almayı düşünüyorsan imkansız onu söyleyeyim.
500 TL bütçe tam olarak ne için? Ekran kartı ise ikinci el piyasası 1050Ti 4GB için hala çok yüksek fazla tercih şansın olacağını sanmıyorum. İşlemciyi anlayamadım. Tam bütçeni belirtir veya detaylı yazarsan iyi olur.
Sadece 1050Ti'ı bile 500 TL'ye almanız zor iken ikisini birlikte 500 TL'ye almayı bırakın, anca 1000 TL'ye alırsınız.
Hocam benim anladığım kadarıyla 1050 Ti için 500 TL'ye işlemci arıyorsunuz doğru mu?
İkisini birden verip üzerine 500 lira mı verecekseniz anlamadım.

Başlığı değiştirmiş yöneticimiz sağolsun. Sayesinde 2. El ekran kartı aldığımı sanmış millet. Sinirim bozuldu ya. Yalvarırım salın şu başlıkları görevliler. İsteyen istediği başlığı atsın.
Sorunum şuydu dostlar: GTX 1050 Ti + RYZEN 3 1200 sistemim var. Ben bunu yükseltmek istiyorum. 500 liram var birikimim. Üstüne GTX'imi ve işlemcimi satacağım. Bunun sonucunda sistemim yenilenebilir mi onu kastettim.

Başlığı değiştirmiş yöneticimiz sağolsun. Sayesinde 2. El ekran kartı aldığımı sanmış millet. Sinirim bozuldu ya. Yalvarırım salın şu başlıkları görevliler. İsteyen istediği başlığı atsın.
Sorunum şuydu dostlar: GTX 1050 Ti + RYZEN 3 1200 sistemim var. Ben bunu yükseltmek istiyorum. 500 liram var birikimim. Üstüne GTX'imi ve işlemcimi satacağım. Bunun sonucunda sistemim yenilenebilir mi onu kastettim.

Yenilenir fakat ikinci el gitmeni öneririm. Tahminde bulunuyorum 1050Ti 700 TL civarı, 1200 ise 300 civarı satılsa toplamda 1500 TL civarı limitin olacak.

Bu civara da ikinci el temiz RX 570 veya 580 ve Ryzen 1400 veya 1500X alabilirsin diye düşünüyorum.

4/8 işlemciler hem darboğazı engelleyip, hem de yüksek performans verecektir hem de RX570/580 gibi bir kartla çok daha iyi FPS alacaksın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Yenilenir fakat ikinci el gitmeni öneririm. Tahminde bulunuyorum 1050 Ti 700 TL civarı, 1200 ise 300 civarı satılsa toplamda 1500 TL civarı limitin olacak.

Bu civara da ikinci el temiz RX 570 veya 580 ve Ryzen 1400 veya 1500X alabilirsin diye düşünüyorum.

4/8 işlemciler hem darboğazı engelleyip, hem de yüksek performans verecektir hem de RX570/580 gibi bir kartla çok daha iyi FPS alacaksın.

Sanırım en mantıklısı bu. Detroit 30-40 FPS olduğunu görmek hayaldi RX ile gerçek olacak. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı