[Alındı] 3500 TL Sistem Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows 7 mi? Hemen Windows 8 yüklemelisin... Ayrıca, forumda hem yardım istiyorsun, hem de bizi kasa görüntülerinden, stickerlardan mahrum bırakıyorsun, o kasayı göreceğiz! :D

- - - Güncellendi - - -

Bu arada monitör seçimi güzel...

Windows 7 mi? Hemen Windows 8 yüklemelisin... Ayrıca, forumda hem yardım istiyorsun, hem de bizi kasa görüntülerinden, stickerlardan mahrum bırakıyorsun, o kasayı göreceğiz! :D

- - - Güncellendi - - -

Bu arada monitör seçimi güzel...
Şimdilik Windows 7 yükledim. Windows 8'i daha sonra orjinal almaya çalışacağım.
Resimlere gelince arkadaşlar izin günümde bir işim çıkmazsa çekerim ve paylaşırım sizinle.

- - - Güncellendi - - -

Monitör gerçekten çok güzel. Bu monitörü düşünen arkadaşlara tereddütsüz tavsiye ederim.

Resimlere gelince arkadaşlar izin günümde bir işim çıkmazsa çekerim ve paylaşırım sizinle.

- - - Güncellendi - - -

Monitör gerçekten çok güzel. Bu monitörü düşünen arkadaşlara tereddütsüz tavsiye ederim.

Windows 7 kötü bir işletim sistemi değil. Bir sorun yaşatmaz ancak bazı arkadaşlar direk "W8.1 kur" diye yapıştırıyorlar. :)

Bu arada monitörün bir incelemesini yapma fırsatı bulabilir misin bir ara?

- - - Güncellendi - - -

Bu monitörü bende almayı düşünüyorum ve senin incelemeni bekliyorum.

Windows 7 kötü bir işletim sistemi değil. Bir sorun yaşatmaz ancak bazı arkadaşlar direk "W8.1 kur" diye yapıştırıyorlar. :)

Bu arada monitörün bir incelemesini yapma fırsatı bulabilir misin bir ara?
Söz veremem ama bir boşluk bulursam ilgilenmeye çalışırım.

Benim tercihim amd den yana. Neden dersen daha hızlı ve çekirdek sayısı daha fazla. Hem f/p olarak da en iyisi kesinlikle amd dir tartışılmaz. Evet biraz fazla elektrik harcıyo olabilir. Sen bilirsin ama bence amd almalısın. Bu sistemle ultra ayarlarda oyunlarda çok yüksek fps alırsın. Tercihinde bence aşağıdaki sistemden yana olmalı.

Adam sistemi toplamış bile. Önerin geç olmuş, ve çok saçma bir öneri olmuş. Daha yüksek hıza ve çekirdeğe sahip diye AMD seçmek... Şu bakkal mantığını bırakın artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı