3500 TL Masaüstü sistem tavsiyesi

Daha fazla  
İşlemci olarak Intel Core i7 4790K Soket 1150 4.0GHz'dan vazgeçmeyi pek düşünmüyorum. Uinede önerilerinize açığım... Ekran kartı olarak asus tercihim anakart olarakda yine asus deluxe olabilir düşündüğüm şeylerde bir çok hata olabilir yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
upload_2014-11-19_18-31-14.png

Tam bütçene uygun oldu derim iyi bir bilgisayar.

Tamda düşündüğüm gibi bir sistem çok teşekkür ederim fakat 2000 TL ekran kartını biraz kısıp rami 16 yapsak ve işlemciyi i7 ye çıkarsak? ... ve anakartdın msi gaming 7 den farkını biraz anlatsanız?

@batukrmn123 Önerdiğiniz sistemde çok yanlış var. Öncelikle o anakart yerine H97 bir anakart alınmalı. Eğer overclock yapılacak bir anakart alınmak isteniyorsa Z97 g5 alınıp, işlemci i5 4690k ile değiştirilmeli.
@Berkay Nasiboğlu sistemi oyun için alacaksanız i5 4690-h97 anakart veya 4690k - z97 g5 ve 8gb ram yeterlidir. Çok üst düzey o.c. yapıyorsanız bütçe arttırımı ile gaming 7 alabilirsiniz.

Bütçeyi biraz aştık ancak çok acil değilse indirimleri bekleyerek bütçenize denk bir fiyatla bu parçalara sahip olabilirsiniz.

Adsız.png

Ekran kartında niye bu kadar uçuyoruz? :/ 16gb ram düşünüyorum ve 120 gb ssd yeterli değil mi? Ana kart olarak da gaming 7 demiştim :( @21584

Adsız2.png
Bütçenize yakın ve istekleriniz doğrultusunda en doğru sistemi oluşturmaya çalıştım. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı