[Alındı] 5000 TL Sistem

Abi aynı ürünü ben aldım. Şu an itibariyle İnventus da indirimde. Daha uygun fiyata alınabilir.
PHANTEKS P400 BLACK Eclipse P400 (PH-EC416P_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus

Neden önermediğinizi açıkçası çok merak ettim bu kasanın aynısını sizde kullanmıyor muydunuz? Ve çok kez önerdiğinizi gördüm.
Aynısının pleksi versiyonunu kullanıyorum. Devir değişti. Phanteks'in başka kasaları da Türkiye piyasasına girdi. Artık o fiyata Enthoo Pro M alınabiliyor ki her yönden P400'den daha güçlü. Çoğu kasadan çok daha iyi hava akışına sahip. 300 TL harcanacaksa 270R veya P300 alınmasını tavsiye ederim. 350 veya 400 liraya ise Enthoo Pro M. Pişman edecek bir kasa değil ama alternatifleri daha iyi.

Son düzenleme:
Kasayı 360 TL'ye nerden aldınız? Uygun almışsınız.
İnventus İsimli bilgisayar satış firmasından.

Ben, MSI markasının kırmızıyı ürünlerinde kullandığı için, kasayı da ona uygun renkte alayım dedim.
Yani kırmızı olsun 3 kuruş pahalı olsun dedim

Merhaba, yazın almayı istediğin sisteme bir göz attım. Tahminimce ana kart 4 GB ve kasada bugünkü fiyatları ile 4,500 TL civarında bir rakama geliyor.

Merak ettim forumda hiç tartışmaya açtın mı, toplamak istediğin sistemi?
Çok güzel tavsiye veren arkadaşlar var, bana çok yardımcı oldular sistemi toplarken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım tam olarak yazdiklarinizi. Anakart 4 GB ve kasa derken ne demek istediniz?
Hayır açmadım. Yazın alacağım sistem için şimdi açmak mantıklı degil. Ayrıca daha iyi bir sistem toplanabilir bu fiyata ancak ben kendi istediğim özelliklere göre modifiye ettim diyeyim Ayrıca bu sistemin tamamı her parçayı tek tek en ucuz sitelerden secersen 4600 gibi bir fiyata geliyor -ekran kartı 1500 sayarsan-. Elbette bu fiyatı vermem bu bilgisayara. Parçaları daha ucuz alacağım başka planlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…