[Alındı] AMD A8 7650K APU Sistem

Skylake varken APU toplamanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

Bir de RAM. Kesinlikle değiştirmen lazım. APU ' da en önemli şeyin bellek frekansı olduğunu biliyorsun. 2400 MHZ ram almazsan APU' dan tam performans alamazsın. Bir de DUAL KİT RAM alman daha da performans verecektir.

APU alacaksan tam performans almak istiyorsan 2400 MHZ şart. APU toplamak içinde yanlış bir zaman artık.
APU almak için zaman neden yanlış olsun ki bunların sezonu mu oluyor :)

Skylake varken APU toplamanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

Bir de RAM. Kesinlikle değiştirmen lazım. APU ' da en önemli şeyin bellek frekansı olduğunu biliyorsun. 2400 MHZ ram almazsan APU' dan tam performans alamazsın. Bir de DUAL KİT RAM alman daha da performans verecektir.
Skylake benim bütçeme uygun değildi onu alınca harici ekran kartı almam lazımdı ona verecek de param yok.
APU alınacaksa önümüzdeki günlerde çıkacak AM4 soket için alınır. Eski APU'nun artık esprisi kalmadı. İmkanın varsa geri iade et bütçen doğrultusunda daha iyi sistem toplayalım.
Teşekkürler sistemimden memnunum.
Hayırlı olsun.
Sağolun.

A8 7650K 2015 Ocak ayında çıkmış işlemci onun yerine i3 Skylake 6100 var oda Temmuz da çıkmış şimdi aralarında 7 ay var yaptığınız eleştiri yanlış bence .

Sağolun .

Ocak ayında çıkmış olması mimarisinin eski olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Memnunsan yapacak bişey yok hayırlı olsun ne diyelim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı