[Alındı] AMD RYZEN 5 1600 ve MSI GTX 1050 Sistem

Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandır aldığım GTX 1050 ekran kartıma eski işlemcim darboğaz yaptığı için yeni bir sistem toplama gereksinimi duydum ve ekran kartını şu anlık değiştirmeyerek ileride upgrade edebileceğim yeni bir sistem topladım.
Önceki sistemimi topladığım ve hizmetinden gayet memnun kaldığım için yeni sistemin siparişini de sinerji.gen.tr'den verdim.

Sipariş Tarihi :
19.03.2018

Sipariş verdiğim sistem aşağıdaki gibidir. Bütçem kısıtlı olduğu için bazı parçaları ucuza kaçtım. Sistem elime ulaştığında oyun içi FPS'leri gösteren resimleri de paylaşacağım.

SİSTEM ÖZELLİKLERİ:

AMD Ryzen 5 1600 3.20 Ghz 16MB AM4 14nm İşlemci
MSI B350M Bazooka 1866mhz-3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart
Kingston 8GB HyperX Predator Siyah 3000mhz CL15 DDR4 RAM
Corsair 120GB Force LE200 Okuma 550MB-Yazma 500MB SATA SSD
WD 1TB Blue 64MB 7200RPM Harddisk
PowerBoost Deluxe VK-G1023S USB 3.0 Mid Tower Kasa
Gamepower 650W 80+ Bronz Güç Kaynağı

Sistemin toplam fiyatı montaj hizmetiyle beraber 2.729,86 TL'dir.

Öncesinde sahip olduğum ekran kartı:

MSI GeForce GTX 1050 2GT OCV1 2GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU seçimin iyi olmamış zamanla aynısından 8 GB RAM alırsan iyi olur. 8GB RAM günümüzde artık yeterli değil.

Milletin gücü neye yeterse onu alır, kullandığınız sistem minimum 64 gb belleğe sahip, 1200 W platinium psu kullanıyorsunuz sanki.

8GB gayet yeterli. Genelde son oyunlarda bile ortalama 6 ila 7 GB arası kullanıyoruz işletim sistemi ile.

İlerde 8 GB RAM alırsan iyi olur dememin benim kullandığım sistemle ne alakası var? PSU'nun marka seçiminden ötürü iyi olmadığını düşünüyorum. Hem sen konu sahibinin avukatı mısın?

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. İyi anakart seçimi. Oyun teslerini de bekliyoruz.

Hayırlı olsun. En kısa süreçte oyun testlerini bekliyoruz.

Arkadaşlar bir sorum daha olacak. MSI B350m Anakart 2.nesil ryzen işlemcileri desteklemesi için bios güncellemesi yapılması gerekiyor ve bildiğim kadarıyla anakartın m-flash özelliği ile kolayca yapılabiliyor. benim sorum işe şu sistemde ekran kartı olmadan anakrt üzerinde işlemci ve ram takılı olması halinde ekrana görüntü verir mi ? vermez ise nasıl güncelleme yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı