[Alındı] AMD Ryzen 5 1600 ve MSI RX 480 Sistem

@Jira Yaklaşık bir hafta oldu. Monitörü ve kasayı beğendim. Monitörün kutusundan DP kablosunun çıkması ve tasarımı hoşuma gitti. Sisteme gelecek olursak oyun oynarken ses duyulmuyor ama gezinirken hafif bir ses var. Pek rahatsız etmiyor.

Hayırlı olsun dostum. Biraz tuzluya gelmiş sistem dostum. Okuduğum kadarıyla pc den tedarik etmişsin parçaları. Keşke benim gibi yapsaydın. Alınmış artık güle güle kullan

Hayırlı olsun dostum. Biraz tuzluya gelmiş sistem dostum. Okuduğum kadarıyla pc den tedarik etmişsin parçaları. Keşke benim gibi yapsaydın. Alınmış artık güle güle kullan
Teşekkürler. Ailem internetten almama izin vermedi. Bir de adam 200 TL alınca pahalıya patladı.

@Jira Dün söylemeyi unutmuşum. Bilgisayar 6 saniyede açılıyor. Kapanışı hesaplamadım ama kapanışı da yaklaşık aynı.

Tüh be RX 580 çıkmıştı fiyat farkı çok az yazık oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yazık olacak bir şey yok. Araştırdım ben zaten. Aralarında yaklaşık 5 FPS fark var ve güç tüketimi artmış. Bence gereksiz yere piyasaya sürülen kartlar. Zaten esas yenilik RX Vega ile gelecek.

Hocam FPS oyununa gire degişiyor ama yeni nesil daha mantıklı bence sen bilirsin.

Ve itopya sitesinde 10 TL'lik bir fark var.

Aldık artık yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…