[Alındı] AMD Ryzen 5 1600 ve MSI RX 480 Sistem

Vida delikleri uymuyor. Ya sol tarafta olacak ya sağ tarafta olacak.
@Madanach
İlle de yukarıda olsun istiyorsan çözümü var.
Komple soğutucuyu çevirmeden sadece fanı söküp çevirerek istediğin yöne çevirebilirsin. Fan çevresi yuvarlak, yani fanın vidaları tam kare şeklinde istediğin yöne çevirmek mümkün. Termal macunu yenilemeye gerek kalmadan ince saatçi tornavidası gibi bir tornavida kullanman lazım. Çünkü biraz dar fan vidalarının olduğu alan.
1700 inceleme videosunda da görmüştüm fanın yönünü değiştirmişlerdi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Sistem güzel güle güle kullanın bende bu kasadan almayı düşünüyordum malzeme kalitesi falan nasıl bilgi verebilirmisiniz.

Sistem güzel güle güle kullanın bende bu kasadan almayı düşünüyordum malzeme kalitesi falan nasıl bilgi verebilirmisiniz.
Kasa üst seviye bir kasa değil. Orta düzey bir kasa. Alabilirsiniz ama ben Corsair & Cooler Master almanızı öneririm. Bu arada kasanın yan camını tutan vidalar pek sağlam değil. Biraz fazla sıkarsanız kırılıyor. Fazla sıkmamanız gerek. Almak istiyorsanız sizi üzmeyecek bir kasa. Alabilirsiniz.

NZXT S340 Elite almayı düşünüyordum ancak onunda üst kısımda 240mm radyatör desteği bulunmuyor maalesef bu biraz düşündürüyor beni.

NZXT S340 Elite almayı düşünüyordum ancak onunda üst kısımda 240mm radyatör desteği bulunmuyor maalesef bu biraz düşündürüyor beni.
Hocam bütçeniz ne kadar ?

Bence siz Aerocool Project 7 alın, rahatınıza bakın. Hem kasanın ön tarafı LED ışıklı ve yanında ayrı olarak bir LED ışık daha geliyor.

Ama kasaya nazik davranın. Siz de vida kırmayın.

Kafamda belli bir fiyat yok tabikide milyarlarda veremem Kaliteli bir kasa istiyorum ayrıca NZXT gibi sade.

Kasanın arkasında fan hub var toplayan onu süs gibi görmüş olsa gerek gitmiş fanları yine anakarta bağlamış. Kusura bakma ama kablolamayı hiç beğenmedim.
@CJack60 Hocam fanları fan kontrolcüye tak demiştiniz. Takmaya karar verdim. Bu fan kontrolcü nasıl ve nereye takılacak? Anakarta takılacaksa görüntü kirliliği oluşturmaz mı? Anlatabilir misiniz?

Fanlar normal gezinirken yavaş, oyundayken hızlı mı dönecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…