[Alındı] AMD Ryzen R7 ve Asus prime x370-pro

Evet arkadaşlar uzun zamandır AMD zen mimarisini bekliyordum. Sonunda çıktı. Bende başlıkta belirtiğim bileşenleri aldım. Kingston 2x4 GB RAM hali hazırda vardı. DDR4 2133 MHz. Tahminimce cuma veyahut cumartesi elime ulaşır. Perşembe günü bütün dünya genelinde satışa sunulacağından dolayı. O zaman daha detaylı incelemeyi bu başlık altında paylaşağım ve oyun testlerinide tabiiki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu material.neti açarmısın? Vergi,Gümrük,Sıkıntı çakarsa geri gönderme gibisinden amazon gibi ise çok iyi anlatırsanız sevinirim..
Bu arada sipariş verdiniz mi ?

Hocam bu material.neti açarmısın? Vergi,Gümrük,Sıkıntı çakarsa geri gönderme gibisinden amazon gibi ise çok iyi anlatırsanız sevinirim..
Bu arada sipariş verdiniz mi ?

Siparişi verdim. Bugün hem anakart hemde işlemci dünya genelinde satışta. Şayet bugün kargolanırsa yarın elimde olur. Adresime değil mağazaya gelecek 16 euro fazla oluyordu eve gelseydi. Ama mağaza evime uzak değil. Bende kargo parası vermemiş oldum.
Materiel.net fransada gayet başarılı, ama Fransa dışında nasıl bilmiyorum. Şuana kadar hep Amazon yada Materiel.net ten alışveriş yaptım. Hiçbir şekilde sorun yaşamadım. Dediğim gibi Fransa dışında nasıllar bilmiyorum. Amazon dünya geneli olduğu için size en uygunu Amazon'dur.

Aynı işlemci ve anakartı düşünüyorum. Sistemi kurdugunda sentetik testleri ve oyun testlerini yapar mısın? Şimdiden hayırlı olsun.

Aynı işlemci ve anakartı düşünüyorum. Sistemi kurdugunda sentetik testleri ve oyun testlerini yapar mısın? Şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. Parçalar elime geçer geçmez bütün testleri paylaşacağım.

Evet arkadaşlar cuma günü bütün siparişler elime ulaştı. Bende akşam işten gelince montaja geçtim.

İşlemci ve anakart ile beraber birde Ryzen logolu tişört verdiler. Bu güzel oldu.

Anakart gayet güzel duruyor. Yada kendimin olduğu için öyle geliyor bana.
Anakart kutu içeriği
• 4 adet sata bağlantı kablosu
•1 adet kasa güç bağlantıları için adaptör
•1 adet SLİ köprüsü
•Dvd, hızlı kurulum kitapçığı garanti belgesi vs.
Anakartın kutusundan sticker çıkmaması biraz üzdü beni.

Heyecandan olsa gerek işlemcinin fotoğraflarını çekmeyi unutmuşum. Ama işlemci fanı üzerindeki led aydınlatmayı bayağı sevdim.
Montaja başladım ve 15-20 dakikamı aldı almadı.
Derken kablolamayı gelişi güzel bırakıp PC'yi çalıştırdım.
Ve sonuç

Buda ön panelden görünüm

Testleri en kısa zamanda gercekleştireceğim. Oyun ve diğer testler hepsini elimden geldiği kadar yapacağım.

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Dostum ne kadar tuttu ve yurt dışından mı aldın? Ekran kartın ne ve memnun musun şuanlık?

Sisteminiz hayırlı uğurlu olsun Çok hoş duruyor. İleride bir de sıvı soğutma almak nasip olması dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…