[Alındı] Asus Gtx750 Ti O.C Strix Edition Ekran Kartı

3 hafta önce sistemi aldım. Ve şimdi de ekran kartını. Sistem tamamlandı. R7 360 alacaktım fakat AMD'ye güvenemediğim için almadım. Hazır Gtx750 Ti 500 TL'nin altına düşmüşken onu alayım dedim. Gayette memnun kaldım. Kartın performansı çok iyi. Bundan önceki sistemimde HD7850 vardı. Ve HD7850'ye göre performansı kat kat daha iyi.

Kartı almak isteyen arkadaşlar kesinlikle düşünmesin mutlaka almalısınız. Kart gerçekten çok iyi.

LoL falan hiç söylemiyorum bile. :) HD Graphics bile açıyor yüksek ayarda ki bu kart açmazsa zaten ayıp olur. :D

Güncel oyunları high-ultra rahatça açıyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ben r7 360'ın yerine tercih ettim bu kartı.

IMG_20151007_145053.jpg
IMG_20151007_145316.jpg
IMG_20151007_150635.jpg
IMG_20151007_152124.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşım ayni sistem mi bende toplayacam ama GTX 750 Ti i5 4460 ile GTA 5 yani ayarlarda acar bilmiyorum bi oyun test videosu ceker misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart hayırlı olsun ancak insanları yanlış bilgilendirmeyin. Bu kart güncel oyunlarda çoğunu high- ultra açamaz. Orta seviye bir kart.

Aynı kart bende var 1080p'de güncel oyunlarda AA düzeyini abartmadığım sürece sürekli 60FPS+ alıyorum. Ayrıca kart O.C. olmasına rağmen daha da O.C. olabiliyor. Ayrıca güncel oyunlarda AA değerlerini abartsanızda 30FPS altını görmüyor. Yani yanlış bilgi felan yok ortada canavar gibi kart parasını kuruşu kuruşuna hak ediyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı