[Alındı] ASUS GTX970

En yakın zamanda atıyorum hepsini merak etmeyin en çok korktuğum olay CW idi ama çok şükür hiç bir problem yok.

Başlangıç ve bitiş.

Dosya Ekleri

• Adsız 1.jpg
    Adsız 1.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 573
  • Adsız 2.jpg
    Adsız 2.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 544
  • Adsız 3.jpg
    Adsız 3.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 525
Hayırlı olsun. Helalinden kazanılmış parayla helalinden,sıkıntısız kullan kardeşim. :)
Allah bizede nasip etsin. :)
Ne kadar tuttu? ve nereden aldın acaba?

İlk öncelikle tekrar tekrar Rabbime şükürler olsun hdd ve cdrom hariç 3 bin 75 lira

Elimden geldiği kadarıyla sakladım yeter gecenin saat 04.30 da bitti =)

Ama kardeşim çok çalıştım onun için çok yağmurda çamurda karda buz gibi havada bir elimde takım çantası bir elimde matkap bir elimde yük çok çalıştım mevlam nasip etti şükürler olsun.

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Emeksiz yemek olmaz çalışıp, kazanıp, emek verilen şeyler daha değerli oluyor. Bunu kendi emeğin ile aldın ileride nasip olursa bu şekilde çalışarak ev, araba, yazlık daha neler alırsın. Yeter ki çalışıp namuslu yollardan, helal kazan. Helal olsun diyorum sana. Nice kişiler var bir şey almak için ailesine yük oluyor. Bu yaptığın çok doğru bir şey çevrene bu şekilde örnek olman çok mükemmel. Oyunlarda benim yerime de oyna hırsını al. İyi eğlenceler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı