[ALINDI] Asus VG248QE 144 Hz Monitör

@AsR0CK
Eski monitörüm Asus VN247H ile bunun arasında internet ve film deneyimi arasında fark yok diyebilirim. Eğer beklentiniz ağırlıklı olarak oyun değilde multimedya-oyun olarak dengeli bir kullanım olacaksa IPS bir panel bakmanızı öneririm. Oyun ağırlıklı bir kullanıcı iseniz kesinlikle 144 Hz TN diyorum. Sadece CS:GO'da değil GTA V'de araba sürerken bile aradaki akıcılık farkını hissedebiliyorum. Piyasaya yeni gelen 144 Hz IPS paneller mevcut fakat bir araba fiyatı para istiyorlar :)
Daha önce 144 Hz bir monitör deneyiminiz yoksa 60 Hz IPS bir panel size keyif verecektir. Özellikle film izlerken IPS panellerin renk doygunluğu çok daha iyi.
@Gamer7
Yabancı forumlarda ping süresini nasıl düşürebilirim diye araştırma yapıyordum. Adam yazmış; 30 ping ile oynuyorum, nasıl düşürebilirim diye. :)
 
@Silinen üye Hızlı kargo seçmezseniz herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Parayı ödeyin, kapınıza kadar geliyor. Hızlı kargo seçildiği zaman, mal gümrüğe geldiğinde sizden bazı evraklar ve onaylar istiyorlar. En temizi yavaş kargo ile almak. Zaten ortalama 7-10 gün içerisinde geliyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı