[ALINDI] Corsair Air 540 White

Merhaba arkadaşlar. 25 Şubat’ta Vatan bilgisayar Söğütözü şubesinden Corsair Air 540 white aldım. Bana maliyeti 555 TL oldu. İnceleme biraz geç oldu zira kargo 4 Mart’ta geldi. 4 Mart'ta gelen kasa siyahtı, bir hata yapmışlardı ve akşamında Söğütözü'ne gidip beyazıyla değiştirdik. İlk incelemem olduğu için bazı bilgileri atlıyor olabilirim. Yeni anakart ve işlemciyi yaza almayı düşünüyorum. Şimdilik Casper’dan kalanlarla idare edeceğim. Sistem şöyle;
İşlemci: i7 870 @2.93 ghz
Ram: 8 gb Gskills sniper 1866 mhz
İşlemci soğutucu: Cooler Master Hyper 103
Ekran kartı: amd 4830
Güç kaynağı: Cooler master 550 Watt silent pro gold

Kutu içeriği: Corsair Air 540 arctic white, 2 adet beyaz ledli 1 adet ledsiz 140 mm fanlar, kullanım klavuzu ve vidalar.
Boyutları 415mm-332mm-458mm (derinlik-en-yükseklik) olan kasamız oldukça büyük. Ön panelde 2 adet
usb 3.0, power ve restart tuşları, 3.5 mm mikrofon ve kulaklık girişi bulunmakta.

İşte bu yanlış gelen, siyahı;

1J2p2PH.jpg


Ve işte beyazı;

m6EF61c.jpg


mA73cud.jpg


Casper kasa içi;

Lr179DM.jpg


Boyut karşılaştırması;

cKUJb71.jpg


Bilgisayarın içini doldurduktan sonra;

6uWZR7g.jpg

ZEmM2f8.jpg

0qoksHy.jpg


Öndeki fanlardan sadece bir tanesi için anakartta yer vardı. Diğeri için molex dönüştürücü alacağım. Umarım incelemeyi beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Öncelikle kasa montaj konusunda çok rahat, elim kasanın kenarlarına değmiyor. Güç kaynağı arka tarafta olduğu için de kablo karmaşası ortadan kalkıyor. Bilgisayarı masa üzerine veya altına koyamadım çünkü çok yer kaplıyor. Yerde durması problem olmuyor. Sıcaklık testi yaptım, testte sistem boşta ve kasa fanları %50 çalışıyor. Kasanın malzeme kalitesi gerçekten güzel ve kasa vidaları elle açılıp kapatılabiliyor. En çok sesi ekran kartının fanı çıkartıyor, ekran kartı olmasa gayet sessiz bir kasa. Yeri olan herkese tavsiye ederim.
 

Dosya Ekleri

  • Sıcaklık değerleri.png
    Sıcaklık değerleri.png
    146 KB · Görüntüleme: 508
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı