[ALINDI]Evga Supernova 1000 G2

Selamlar, Aslında 750w bronz psu vardı elimde yetiyordu 'da, bunu neden aldım bilmiyorum açıkcası. Ürünü kayıt ettirdim. 10yıl garantili şuan güzel fiyat verene satabilirim. :) Ürün incelemesini ve daha fazla resimlerini müsait bir zamanda çekeceğim şimdilik 2 tane çekebildim.

1.jpg
2.jpg

Sizce nereden alsam daha kâr ederim?
Bence Vatan - Hepsiburada - İnventus - Nova PC - HızlıAl 'ı takip edip guzel ındırmlerı yakalayarak uygun fıyata sıstem toplaya bılırsınız. Ayrıca amozondan aldıgınız parçalar gümrüğe kesınlıkle takılıcaktır sanırım 120 doları ı geçince takılıyor. Gene türkiyede alacagınız fıyata yaklaşıcak gümrük vergisi ödeyeceksiniz çünki.

Ben de bunun 850w ını aldım, ama arkadaşlar baya güldüler, Afrika köyüne elektrik mi vereceksin diye. :ROFL:

Merhaba. Güç kaynağınızın 24pin ve sata kablolarının her iki tarafının fotoğrafını atabilir misiniz? Uç tarafları yani.

Ben de bunun 850w ını aldım, ama arkadaşlar baya güldüler, Afrika köyüne elektrik mi vereceksin diye. :ROFL:

Merhaba. Güç kaynağınızın 24pin ve sata kablolarının her iki tarafının fotoğrafını atabilir misiniz? Uç tarafları yani.

24pin kabloyu sisteme taktım onun resmini atamam fakat sata kablosunun kimi atabilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı