Sizce nereden alsam daha kâr ederim?Çoklu parça alımlarını tavsiye etmiyorum. Kesin gümrüğe takılır ve farkını ödersin. Yaklaşıl fiyat farkı 300tl felan olabilir Tr ile arasında.
Bence Vatan - Hepsiburada - İnventus - Nova PC - HızlıAl 'ı takip edip guzel ındırmlerı yakalayarak uygun fıyata sıstem toplaya bılırsınız. Ayrıca amozondan aldıgınız parçalar gümrüğe kesınlıkle takılıcaktır sanırım 120 doları ı geçince takılıyor. Gene türkiyede alacagınız fıyata yaklaşıcak gümrük vergisi ödeyeceksiniz çünki.Sizce nereden alsam daha kâr ederim?
@Uğur Öztürk acaba bu güç kaynağını ne için kullanıcaksınız ? Fazla değil mi ?![]()
Aslında 750w bronz psu vardı elimde yetiyordu 'da, bunu neden aldım bilmiyorum açıkcası.
@Uğur Öztürk acaba bu güç kaynağını ne için kullanıcaksınız ? Fazla değil mi ?![]()
Ben de bunun 850w ını aldım, ama arkadaşlar baya güldüler, Afrika köyüne elektrik mi vereceksin diye.
Merhaba. Güç kaynağınızın 24pin ve sata kablolarının her iki tarafının fotoğrafını atabilir misiniz? Uç tarafları yani.
.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.