[ALINDI]Evga Supernova 1000 G2

Selamlar, Aslında 750w bronz psu vardı elimde yetiyordu 'da, bunu neden aldım bilmiyorum açıkcası. Ürünü kayıt ettirdim. 10yıl garantili şuan güzel fiyat verene satabilirim. :) Ürün incelemesini ve daha fazla resimlerini müsait bir zamanda çekeceğim şimdilik 2 tane çekebildim.

1.jpg
2.jpg

Neyini merak ettiniz?bildiğimiz 24 pin kablodan farklı biraz power supply kısmına 20+4 pini takacaksınız bu kabloda 20+4 pin ayrı
Son konuma bakar mısınız? Mobilde link atamıyorum.

Merhaba. Bir arkadaş size bu soruyu iletmemi rica etti. Amazondan, yani Amerikadan alınan Evga PSUlar Türkiyedeki prizlerle uyumludur? 220v-110v olayını kast ediyorum. Türkiye elektriğiyle sorunsuz çalışıyor mu?

Son konuma bakar mısınız? Mobilde link atamıyorum.

Merhaba. Bir arkadaş size bu soruyu iletmemi rica etti. Amazondan, yani Amerikadan alınan Evga PSUlar Türkiyedeki prizlerle uyumludur? 220v-110v olayını kast ediyorum. Türkiye elektriğiyle sorunsuz çalışıyor mu?

Merhaba,

Hayır maalesef Güç kablosu uyumlu değil Türkiyedeki prizler ile. sorun değil ama güç kablosu alıp sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı