Merhaba arkadaşlar bu gün Vatan PC'den PC topladım aşırı derecede mutluyum yerimde duramıyorum.
Her neyse şu sistemi topladım ve merak ettiğim bir şey var. Vatan'daki abi bu sistemler oyunları ultrada açarsın dedi fakat bizim mahallede bir arkadaşım normalde açarsın ancak dedi. Sizden ricam bu sistem ile gerçekten son oyunları Crysis 3, Far Cry 3, Assassin's Creed 4 vb oyunları ultradaa açabilir miyim?
Sistem:
Çözünürlük nedir? Bir de ekran kartı nasıl sesi sıcaklığı inceleme beklerim. 1080 ultra olmasa bile yüksek açar. Altındaki çözünürlüklerde zaten ultra açar korkun olmasın. Ben özellikle ekran kartının incelemesini bekliyorum. Bir de hard disk'ten memnun musun?
Öncelikle Cevabınız için çok teşekkür ederim yüreyime su serptiniz ayrıca yarın pc gelınce fraps ıle oyun testı yapıcam mutlaka belırtırım / sesi için ise yorumlarda okudugum uzere ve edındıgım bılgılere gore sessız ısısı hakkında pek bırsey soylıyemıyecegım harddiske gelirsek daha kullanmadım fakat ılerde param olunca 120 lık bı ssd almayı dusunuyorum.
Hayırlı olsun hocam. AA, kenar yumuşatma takıntınız yoksa o sistem 1080p ultra oyunları açar. Resimlerini bekliyoruz. R9 270X'in performansını ayrıntılı şekilde videoya çekebilirsen inan çok memnun oluruz. Çok merak ediyorum R9 270X'in performansını.
Hayırlı olsun hocam. AA, kenar yumuşatma takıntınız yoksa o sistem 1080p ultra oyunları açar. Resimlerini bekliyoruz. R9 270X'in performansını ayrıntılı şekilde videoya çekebilirsen inan çok memnun oluruz. Çok merak ediyorum R9 270X'in performansını.
Öncelikle Cevabınız için çok teşekkür ederim yüreyime su serptiniz ayrıca yarın pc gelınce fraps ıle oyun testı yapıcam mutlaka belırtırım / sesi için ise yorumlarda okudugum uzere ve edındıgım bılgılere gore sessız ısısı hakkında pek bırsey soylıyemıyecegım harddiske gelirsek daha kullanmadım fakat ılerde param olunca 120 lık bı ssd almayı dusunuyorum.
Peki şimdiden hayırlı olsun sorunsuz bir kullanım olur inşallah mümkünse en azından bir kaç oyunun 1366x768 çözünürlükte ultrada ne kadar fps verdiğini yazar mısın. Benimde bu kartta hevesim var da o yüzden çok merak ediyorum.