[Alındı]Fx-6300 ve R9 285 sistem

İlerisi için ben de bu kartı düşünebilirim o zaman sağ olasın :)
Asus olanıda aynı fiyatta şuan ben aldığımda sadece bu vardı türkiyede onada göz atmanı tavsiye ederim soğutması ve sesi daha az olabilir belki konu aç yardımcı olsun arkadaşlar.

Kart beklediğimden iyi çıktı tavsiyemdir fiyatına göre çok iyi geldi bana ben 712 TL'ye almıştım şuan baya artmış fiyatı. :)

Güle güle kullan
İlk olarak hayırlı olsun. Bu arada ekran kartı cidden kısaymış. Kasa bomboş gözüküyor. :) Birde neden 6+6 bin yaparlar anlamıyorum. Direk 8 pin yapıp geç. 2 tane 6 pin takmak isteyen aparat kullansın.
Teşekkürler.
www.mediamarkt.com.tr: AOC I2476VW 23,6 inç D-Sub DVI Geniş Ekran IPS LED Monitör Monitör

Monitör olarak bunu da alabilirsin. 5 ms ile 6 ms arasında pek bir fark olacağını sanmıyorum. Bende bu monitörü alacağım. Ama gidip kendi gözünle görmeni tavsiye ederim. Görmeden alma monitörü.
Monitör iyi fakat vatan'da bu konularla bilgili biriyle tanıstım kasayıda onunla toplamıştık AOC'larda ekran parlaklığı kısılmıyor oyunlarda sıkıntı çıkar dedi asus önerdi bana.

Ben bunu alacak gibiyim taksitle alacağım aralarında 105 lira fark var AOC araştırılması gerekiyor herşeyiyle aynıysa alınabilir.
www.vatanbilgisayar.com: 23" VS239HV GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Bende bugün araştırdım AOC'nin sana önerdiğim monitörünü. Bazı sorunları var. Dediğin gibi parlaklıkla alakalı sorunları var. Alan insanların gözlerinde ağrı yapıyormuş, ekran yazı yazarken sallanıyormuş ve bazı ışık sızmaları oluyormuş. Kısacası ben de vazgeçip alacağın monitöre yöneldim.Yanlış tavsiye için kusura bakma.

Önemli değil. Ben almayı planladığım şeyi bütçe denkleştirene kadar araştırırım ve en iyisini almaya çalışırım. Ben hafta içi Asus'u alacağım hayırlısıyla. Bu arada 25-30 TL arası kulaklık önerir misiniz? Monitörde kullanmak için. Telefondan yazıyorum, yazı hataları için kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Snopy Rampage Sn-R2. Kendim kullanıyorum. 4 5 Saat müzik dinledim ve terlemedim. Üstelik Antalya`da oturuyorum. Mikrofonuda güzel. Ses kaliteside iyi.

Snopy Rampage Sn-R2. Kendim kullanıyorum. 4 5 Saat müzik dinledim ve terlemedim. Üstelik Antalya`da oturuyorum. Mikrofonuda güzel. Ses kaliteside iyi.
Teşekkürler yorumun için önerine bakıcam birazdan aşağıdaki monitörü almaya gidicem dolar yükselince fiyatı baya yükseldi ama alıcam yinede. :)

www.vatanbilgisayar.com: 23" VS239HV GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Arkadaşlar Toplu şekilde HD walpaper indirebileceğim bir site var mıdır ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı