Asus olanıda aynı fiyatta şuan ben aldığımda sadece bu vardı türkiyede onada göz atmanı tavsiye ederim soğutması ve sesi daha az olabilir belki konu aç yardımcı olsun arkadaşlar.İlerisi için ben de bu kartı düşünebilirim o zaman sağ olasın![]()
Güle güle kullan
Teşekkürler.İlk olarak hayırlı olsun. Bu arada ekran kartı cidden kısaymış. Kasa bomboş gözüküyor.Birde neden 6+6 bin yaparlar anlamıyorum. Direk 8 pin yapıp geç. 2 tane 6 pin takmak isteyen aparat kullansın.
Monitör iyi fakat vatan'da bu konularla bilgili biriyle tanıstım kasayıda onunla toplamıştık AOC'larda ekran parlaklığı kısılmıyor oyunlarda sıkıntı çıkar dedi asus önerdi bana.www.mediamarkt.com.tr: AOC I2476VW 23,6 inç D-Sub DVI Geniş Ekran IPS LED Monitör Monitör
Monitör olarak bunu da alabilirsin. 5 ms ile 6 ms arasında pek bir fark olacağını sanmıyorum. Bende bu monitörü alacağım. Ama gidip kendi gözünle görmeni tavsiye ederim. Görmeden alma monitörü.
Teşekkürler yorumun için önerine bakıcam birazdan aşağıdaki monitörü almaya gidicem dolar yükselince fiyatı baya yükseldi ama alıcam yinede.Snopy Rampage Sn-R2. Kendim kullanıyorum. 4 5 Saat müzik dinledim ve terlemedim. Üstelik Antalya`da oturuyorum. Mikrofonuda güzel. Ses kaliteside iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.