[Alındı]Fx-6300 ve R9 285 sistem

Herşey iyi hoş güzelde, ramler neden 2133Mhz? Ramleri 1866Mhz Cl9 seçip diğer bileşenlerden herhangi bir bileşeni yükseltebilirdiniz.

Hayırlı olsun güle güle kullan
Teşekkürler.
Ekran kartve Kasadan memnun musunuz ?
Ben bu kadar performans beklemiyordum onu söyliyim bütün oyunları ultrada 30 75 fps arası oynuyorum diyebilirim.
Kasa beni çok mutlu etti kasayı son dakika değişikliği yaparak aldım iyikide değiştirmişim içi gayet bol serin bir kasa tavsiye ederim içindeki 600w 80Plus güç kaynağıda cabası.

Hayırlı olsun. Çok rahat H81m-p33 + 4460'lı bir sistem alabilirdiniz. Fx 6300 kullanıyorsanız, stok soğutucudan kurtulmanız şart.
Sistemin tamamen Amd olmasından yanaydım şuan sorunum yok 1-2 yıl sonra takviye yapmayı planlıyorum o zaman değiştirebilirim.

Herşey iyi hoş güzelde, ramler neden 2133Mhz? Ramleri 1866Mhz Cl9 seçip diğer bileşenlerden herhangi bir bileşeni yükseltebilirdiniz.
O kısımda hata yaptım aralarında 20-30 lira falan var diye yükseğini aldım ilerde takviye yapacağım zaman belki yararı dokunur.

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim. Bende aynı işlemciyi kullanıyorum. Sana tavsiyem, iyi bir soğutucu alman. İşlemcinin performansının arttıracağından eminim.

Oyunlarda test yapma şansın oldu mu? Darboğaz falan oluşuyor mu?
Nerdeyse 4 aydır kullandığım bir kasa, bütün oyunları oynadım diyebilirim. Son çıkanları oynadım ilk olarak, şimdi Crysis 3 oynuyorum, gayet güzel. Darboğaz söz konusu bile değil. Kasa oldukça serin oyunlarda. Sıcak hava hemen dışa aktarıldığı için kasa fazla ısınmıyor. Stok soğutucu kullanıyorum şu an ama memnunum, hiçbir sorun yok.

Oyunları test amaçlı oynamadım ama fps baktım yine de 30-75 arası değişiyor, 30'un altına düşmüyor diyebilirim.

Oynadığım oyunlar bunlar ve Battefield 4 var. Bitirdikten sonra sildim. Oyunu ultrada çok rahat oynadım, oyun korsan olduğu için mantel olmadan oynadım.

Bunlar da orjinal oyunlar:

oAEjnm.jpg
ZLYZ1G.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı