[Alındı] FX-6300 ve R9 270X'li sistem

Bu Donanımla Oyunlar Ultra da OYNANIRMI ?

• Oy verenlerin toplamı
    26
Shadowplay ve Geforce Experince'den dolayı bu sözleri dedim.Bu kadar çok yüklenmenizi anlayamadım ?
Çünkü karşılığı amd tarafında da var.

Amd Gaming Evolved var. Fakat bende nedense tam tersi çalışıyor. Oyun performansını düşürüyor. Anlamadım gitti. Fakat bu bir eksik değildir. Amd ' ye karşı ön yargınızı yok etmelisiniz.
Ön yargı her zaman zararlıdır.

bu videoda aslında sapphire soğutmasının farkından bahsediyor. Sapphire kötüleyenler r9 290 seviyesinde özellikle güzel cevap olur.

Böyle bir sorun bir ara amd tarafında yaşandı ama eskiden de amd öndeydi. Bu piyasa hareketli piyasa ne olur kimse bilemez.
F/P olarak Amd hep öndeydi ve önde olmaya devam edecek gibi ama para ile işi olmayanlar Nvidia'yı tercih ediyor genelde. Saten Recep BALTAŞ'ın sistem toplama videolarını izleyenler Recep beyin sürekli "Nvidia bu savaşta bir adım önde" repliğini duymuşlardır. Amd yazılım sorununu çözmüş olabilir evet ama Nvidia kadar sık yazılım çıkarmıyor ve destek vermiyor. Şahsen fazla bir bütçem olsa R9 290X alırım ama parayı gözden çıkarıp Gtx 780Tİ alanlar var. Aradaki fiyat farkına değer bir performans yok ama yinede Gtx 780Tİ tercih edenler var. Bunun sebebini şuna bağlıyorum: Eskiden Amd'nin yazılım sorunları yüzünden sıkıntı çeken kullanıcılar direk Nvidia ekrankartlarına yönelip rahat ediyorlardı. Nvidia bu sebepten dolayı kullanıcıların içini rahatlatıyor. Şahsen ben R9 280X ve Gtx 770 arasında seçim yaparken bu etken tercih yapmamda çok etkili oldu. Bir kullanıcı "İki ekrankartı da aynı. Hangisini için sindiriyorsa onu al" dedi ve bende Gtx 770'i tercih ettim. İnşallah Amd mantle ileride tam oturur. Şuan Battlefield 4 hariç bütün oyunlarda fiyasko.
Bu arada videolarını bekliyoruz kardeşim. Her saat başı bu sayfayı yenile yapıyorum.

Bu videoda o teknolojilerin amd karşılığı bahsediliyor. 25. dakikadan itibaren izle gör.

Videoyu dikkatli izleyin amd karşılıgndan bahsediyor ama amd hala yetişmeye çalışıyor diyor demekki hala nvdia önde amd arkada ama fiyat farkını ödemek istemiyorsanız amd alırsınız.

Bu arada hayırlı olsun uzun seneler kullanabilirsiniz inşallah

@Gamer7 Elbette daha önde ancak bu AMD ve Nvıdıa arasındaki fiyat farkını vermek için bir sebep değil. İki firmada kartlarına destek veren firmalar.

Tabi ki destek verecekler yoksa bu kadar pazarlayıp satabilirler mi ürünlerini insanlar o kadar para veriyor karşılığını isteyeceklerdir doğal olarak.
Demekki nvdia daha çok destek veriyo ki 1 adım önde nvdia 5 destek veriyorsa amd 4 destek veriyor belki ilerki zamanlarda amd farkı kapatır öne bile geçebilir ama şu an mümkün değil

Bozuk çıkan uygulamalar diyor ama evet biraz geride kaldı. Unutulmasın orada amd öndeyken geri kaldı diyor.

Video Ekliyemiyorum fakat mutlaka Oyun İçi Resimleri atıcam FPS Değerleriyle birlikte

Arkadaşlar resim de video da atamıyorum resim boyutuna büyük diyor video içinde url flan istiyor .Bir türlü atamadım k.b ama crysis 2 de 90 ile 120 arası FPS VERİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…