[Alındı] G3220 + MSI H81M-P32 + GT 640 OC Edition Tabanlı Sistem

Hayırlı olsn termal macun yeniledinizmi yok direk intel sogutucunun üzerinde gelen ilemi taktını ?

Son sorum olacak gercekten o fiyata cok iyi almissiniz ve csgo da fps degeri kacti acaba (suan bakiyorum o fiyata toplamaniz imkansiz gibi olmus hayirli olsun tekrar )
Cs go performansı ultra ayarlarda 60-70 fps arasıdır, geç yanıtladığım için özür dilerim hesabım banlanmıştı .

Hayırlı olsn termal macun yeniledinizmi yok direk intel sogutucunun üzerinde gelen ilemi taktını ?
Evet termal macunu yeniledim

Ucuz sistemlerin incelendiği konular daha değerli bence. Performans hakkında daha fazla bilgi verir misiniz?

Ucuz sistemlerin incelendiği konular daha değerli bence. Performans hakkında daha fazla bilgi verir misiniz?
Tabikide , ilk olarak düşük bütçeli bir sistem olduğunu zaten biliyorsunuz cs go ,medal of honor, bf3 gibi oyunları medium ayarlarda rahatlıkla açabilen bir sistem bf4 te ufak tefek işlemciden kaynaklanan takılmalar var sorun değil ayrıca lol , dota2 sadece bu oyunları oynuyorsanız kesinlikle öneririm lol de full ayarlarda 70-80 fps civarı
ben oldukça memnunum birtek Battleield 4 te takılmalar var o yüzden Battlefield 3 oynuyorum multiplayer onda bir sıkıntı yok, sistem sıcaklığına gelecek olursak işlemci tam yükte stok fan ile 50 dereceyi geçmiyor, anakart sabit 28 derece ,ekran kartı 50-55 derece arası değişiyor , uygun fiyatlı bir sistem arıyorsanız kesinlikle öneririm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…