[Alındı] G3220 tabanlı sistem iyileştirmesi

O değilde işlemciyi anakarta takma falan olayları çok zevkli ya

Anakarti sakın bilgisayarcıya götürmeyin. İşlemciyi alır ruhunuz duymaz. Vatan Bilgisayar'a götürün onlar halleder.

Anakarti sakın bilgisayarcıya götürmeyin. İşlemciyi alır ruhunuz duymaz. Vatan Bilgisayar'a götürün onlar halleder.
Merak etmeyin güvenilir ve tanıdık bir yer o yüzden sıkıntı çıkmaz. Zaten en kötü ihtimal bilgisayarcıya gitmek olucak.

@Recep Baltaş ve @Ali Güngör sistem toplama videolarını izleye izleye öğrendim. Çok teşekkür ediyorum onlara sağolsunlar Daha bu kadarcık sistemle istediğim her şeyi yapabiliyorum.

Beyler bende sistem alıyorum bu işlemciyimi alayım yoksa 3258 imi oyun oynucam ve gerekirse iyi bir soğutu alıp o.c yapacağım.

Beyler bende sistem alıyorum bu işlemciyimi alayım yoksa 3258 imi oyun oynucam ve gerekirse iyi bir soğutu alıp o.c yapacağım.
OC yapacaksan G3258 al ama yanına Z97 anakart al. Yok bütçe kısıtlı dersen G3220 ve H81-P33 al. Bu ikili çok iyi. Çarpan kilidi kapalı işlemci ama BIOS'tan FSB OC yapmayı bulamadım MSI'ın programıyla yapıyorum. 5,4 GHz'e kadar iyi soğutucuyla kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…