Öncelikle merhabalar hepinize.
Bundan yaklaşık 1 ay önce sistem toplama ile ilgili konu açmıştım bir kaç soru sormuştum. Topladığım zamanda sizinle paylaşacağıma söz vermiştim.
İlk başta düşüncem GTX 1080 almak idi. Ancak daha sonra 2K veya 4K monitörüm yok ise GTX 1080 almanın bir manası olmadığına karar kıldım, fikrimi değiştirip GTX 1070'e yöneldim.
Bileşenler:
-i7-6700k (İşlemci)
-MSI Z170A Gaming M5 (Anakart)
-Corsair 2x8 2400 MHz CL14 (RAM)
-EVGA GTX 1070 SuperClocked (Ekran kartı)
-Samsung EVO 250 Gb (SSD)
-WD Blue (EZEX 7200 RPM) (HDD)
-Cooler Master G750M (PSU)
-Corsair Hydro H100i (Sıvı Soğutma)
-Cooler Master Mastercase Pro 5 (Kasa)
-BenQ XL2430T 1 Ms 144 Hz (Monitör)
(Klavye, mouse vb. ekipmanlar önceden elimde vardı.)
Sistemi dün birleştirdim. Bileşenleri bir kaç farklı yerden satın aldım.
Toplarken bir kaç görüntü:
Toplama işlemi bittikten sonra bir kaç görüntü:
Henüz oyun içi test etmeye imkanım olmadı. Şu anda yalnızca Overwatch ve World of Warcraft yüklü. Hala başka oyunları yüklemeye devam ediyorum.
Güç kaynağını normale göre biraz yüksek almamın sebebi, OC ile uğraşacağım biraz ve rahatça kullanmak istiyorum.
Fotoğrafların görüntü kalitesi düşük olabilir, telefonla çektim, şimdiden kusura bakmayın. Saygılar...
Bundan yaklaşık 1 ay önce sistem toplama ile ilgili konu açmıştım bir kaç soru sormuştum. Topladığım zamanda sizinle paylaşacağıma söz vermiştim.
İlk başta düşüncem GTX 1080 almak idi. Ancak daha sonra 2K veya 4K monitörüm yok ise GTX 1080 almanın bir manası olmadığına karar kıldım, fikrimi değiştirip GTX 1070'e yöneldim.
Bileşenler:
-i7-6700k (İşlemci)
-MSI Z170A Gaming M5 (Anakart)
-Corsair 2x8 2400 MHz CL14 (RAM)
-EVGA GTX 1070 SuperClocked (Ekran kartı)
-Samsung EVO 250 Gb (SSD)
-WD Blue (EZEX 7200 RPM) (HDD)
-Cooler Master G750M (PSU)
-Corsair Hydro H100i (Sıvı Soğutma)
-Cooler Master Mastercase Pro 5 (Kasa)
-BenQ XL2430T 1 Ms 144 Hz (Monitör)
(Klavye, mouse vb. ekipmanlar önceden elimde vardı.)
Sistemi dün birleştirdim. Bileşenleri bir kaç farklı yerden satın aldım.
Toplarken bir kaç görüntü:
Toplama işlemi bittikten sonra bir kaç görüntü:
Henüz oyun içi test etmeye imkanım olmadı. Şu anda yalnızca Overwatch ve World of Warcraft yüklü. Hala başka oyunları yüklemeye devam ediyorum.
Güç kaynağını normale göre biraz yüksek almamın sebebi, OC ile uğraşacağım biraz ve rahatça kullanmak istiyorum.
Fotoğrafların görüntü kalitesi düşük olabilir, telefonla çektim, şimdiden kusura bakmayın. Saygılar...
Son düzenleyen: Moderatör: