[Alındı] GTX 750 Tİ'lı Sistem

Katılım
16 Mart 2014
Mesajlar
245
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir sistem toplayacağım. Bütçem maksimum 1270 lira. Bu bütçeye bana toplanabilinecek en uygun sistem yazar mısınız ? Ben ise şöyle bir sistem düşündüm :

ASUS H81 PLUS ANAKART
İNTEL PENTİUM G3220 İŞLEMCİ
MSİ GTX 750 Tİ EKRAN KARTI
4GB GSKİLL 1600 MHZ RAM
COOLER MASTER ELİTE RC430 500W KASA
SEAGATE 500 GB HARDDİSK
PİONEER DVR-S21LBK DOUBLE LAYER DVD YAZICI

Arkadaşlar bu sistemle Battlefield 4 oynayabilir miyim ? Eğer oynayabilirsem hangi ayarda ? Başka hangi oyunları oynarım ? Cumaertesi günü almayı düşünüyorum.
 
Sistem güzel görünüyor. Bende @Yiğit Can arkadaşımıza katılıyorum. Gerçekten birazcık daha paraya kıyıp i3 almanız lazım. Ama sistem böyle de güzel. İlerde yükseltme yapacaksanız ( ekran kartı) işlemci sıkıntı çıkarabilir.
 
Öncelikle görüşün için sağ ol. İşlemciyi ileride değiştireceğim. Maksimum bütçe bu.( bütçeyi çok zorladım zaten). Bir de BF4'ü hangi ayarda oynarım kardeşim ?
Çözünürlüğe göre değişir bu olaylar. :) Tam kesin bir şey söyleyemeyebilirim ama medium ayarı açar gibime geliyor. (Tabii MSAA gibi ayarlar açık değilse :) )
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı