[Alındı] GTX 750Ti ve i3 6098P Tabanlı Sistem

Arkadaşlar hepinize merhaba. Sistem 19.08.2016 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Hard disk, güç kaynağı ve ekran kartı 22.07.2015 tarihinde alınmıştır. O yüzden o paraya daha iyi alırdım vs vs yorumlar yapmamanızı rica edeceğim.

22.07.2015 tarihinde alınan parçalar:
  • Zalman Zm500Le
  • Msi GeForce GTX 750Ti
19.08.2016 tarihinde alınan parçalar:
  • Zalman Z3 Plus
  • Samsung S22D300H monitor
  • Intel Core i3 6098P
  • Kingston HyperX Fury 2133 Mhz 8 GB DDR4
  • MSI H110M PRO-VD
Başta Q8300 işlemci ile kullanıyordum 750Ti'yi, darboğazın kralını yaşadım diyebilirim. Pes, Fifa gibi oyunlarda problem yok fakat BF4 ve GTA 5 gibi oyunlarda kesinlikle bariz darboğaz vardı. Yeni bileşenlerle beraber sistem uçtu diyebiliriz. Oyun testleri:

• Batttlefield 4: High ayarlar, 60 FPS
  • GTA 5: High ayarlar, 45-60 arası
  • Dying Light: Medium-High, 40-65 arası

Bu arada tek eksiğim SSD oldu onu da alacaktım fakat Vatan'a gitmeden önce karar kıldığım monitörü Vatan çalışanı önermedi, indirimde olan "Samsung S22D300H" monitörü önerdi iyi ki önermiş, kesinlikle muazzam bir fark var. Tek eski bileşen 6 yıllık HDD'im onun da gerekli bad sector ve health testlerini yaptım herhangi bir problemi yok :)
Eski HDD:
  • Samsung HD502IJ 500 GB 7200 RPM

Test etmemi istediğiniz oyun olursa yazın :)

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    205,8 KB · Görüntüleme: 213
  • image.jpg
    image.jpg
    398 KB · Görüntüleme: 233
Hocam her şey güzel hayırlı olsun da, Micro ATX kasa alsaydınız o sisteme.
Allah razı olsun, hocam bütçe içinde en iyisi Z3 Plus'tı bende onu aldım ayrıca hoşuma gitmişti kablolama, 4 tane fan felan, şu an memnunum yani. İşin bir de upgrade kısmı olunca Z3 Plus bulunmaz kaftan :)

Deep Cool Smarter Olabilirdi mesela. :) Fractal Core 1100 idi sanırım. O da var.
İşte o zamanlar Technopat'ta değildim. Önerilerinizi alamadım :) Eski hesabımın şifresini unuttum ondan sonra Shiftdelete'in forumlarındayım oranın moderatörlerini de dağıttılar saçma sapan oldu bende tekrar buraya geldim :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı