[Alındı] GTX 970 Sistem

Makaleler
8
Yer
Lüleburgaz
Daha fazla  
  • İşlemci: i5 4590 3.3 GHz
  • Anakart: Z97 PC Mate
  • Güç Kaynağı: Zalman 600-LX
  • Ram: 8 GB G-SKILL (2X4GB)
  • Kasa: Zalman Z3 PLUS
  • Harddisk: Seagate Barracuda 1TB
  • Ekran Kartı: MSI GTX 970 Gaming 4G
Arkadaşlar sistemi aldım. Sizin sayenizde oldu diyebilirim. En çokta @Recep Baltaş 'a teşekkür ederim. Bu güzel rehberleri sayesinde oldu. Neyse arkadaşlar şuan sistemi kuruyorum. Kurduktan sonra yine fotoğraf atacağım. Fakat bir sorum var. 3. fotoğrafta gördüğünüz iki kablodan soldaki (tekli) olan cpu, sağdaki (ikili) olan ekran kartı değil mi? Ayrıca ekran kartı 4+8 pin fakat güç kaynağım 4+4 pin. Ekran kartının içindeki dönüştürücüyü mü kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Bu güzel rehberler yüzünden demeniz yanlış olmuş, bu güzel rehberler sayesinde diye düzeltmelisiniz.

Hayırlı olsun. Bu güzel rehberler yüzünden demeniz yanlış olmuş, bu güzel rehberler sayesinde diye düzeltmelisiniz.
Haklısınız, çok heyecanlıyım. Heyecanıma verin, pardon. Bu arada arkadaşlar şu kabloları nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim.

Hayırlı olsun. Güzel bir sistem gülerek kulanın.

Hayırlı olsun. Oyun testlerini bekliyorum.

Çok teşekkürler arkadaşlar. Birde soruma bakar mısınız rica etsem? Siz cevap vermeden kurmak istemiyorum. Yanlış bir şey yapmayayım. 2'li olanı ekran kartının içinden çıkan dönüştürücü ile ekran kartına, tek 8 pin olanı cpu gücüne takacağım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…