2920 TL gibi bir şeydi. Tam hatırlamıyorum. Bu arada coil whine sadece 700 fps üstünde yani bazı oyunların ana menülerinde oluyor. Mesela ETS2'de oluyor. Başka hiçbir yerde olmadı. 1 hafta daha kullanayım. Hangi oyunlarda var ve ne derece rahatsız edici göreyim. Sonra götürürüm belki. Çünkü 15 gün oyun oynamadan beklemek kolay değil. Gidip gelmesi 15 günü bile geçer belki.Hayırlı olsun. Ne kadar tuttu sistem? Ekran kartı geneli sorunluymuş 970'lerin yinede göster vatan'a ileride başa sorunlar çıkmasın.
Nasıl yapacağımı söylerseniz çok memnun olurum. Vatan'daki görevli bana 13 Ocak'ta bitti dedi. Eğer devam ediyorsa almak isterim.NVIDIA Ubisoft ile anlaşmalı olarak GTX 900 serisinden ekran kartı alana Far Cry 4, Assasins Creed Unity veya The Crew veriyor, Vatan, Hepsiburada vs gibi sözleşmeli oldukları yerlerden alırsan bir de kod veriyorlar NVIDIA' nın sitesinden aktifleştirebiliyorsun istediğin oyunu seçip.![]()
Haklısınız ama ücretsiz olunca insan dayanamıyor.Ben oyunları edinmeye gerek duymadım. Çünkü yüklüyorsunuz fakat bilgisayardan kaldırdığınızda artık oyun sizin için bir şey ifade etmiyor. Tekrar yükleme söz konusu değil. Ben bu durum hakkında böyle bir bilgiye sahip olduğum için hiç tenezzül etmedim.
Valla 31 Ocak' a kadar veya stoklarda tükeninceye kadar diye yazıyor sitesinde ama siz yinede bir sitesine bakın.2920 TL gibi bir şeydi. Tam hatırlamıyorum. Bu arada coil whine sadece 700 fps üstünde yani bazı oyunların ana menülerinde oluyor. Mesela ETS2'de oluyor. Başka hiçbir yerde olmadı. 1 hafta daha kullanayım. Hangi oyunlarda var ve ne derece rahatsız edici göreyim. Sonra götürürüm belki. Çünkü 15 gün oyun oynamadan beklemek kolay değil. Gidip gelmesi 15 günü bile geçer belki.
Nasıl yapacağımı söylerseniz çok memnun olurum. Vatan'daki görevli bana 13 Ocak'ta bitti dedi. Eğer devam ediyorsa almak isterim.
NOT: Arkadaşlar sanırım yarın bitiyor oyun kodu kampanyası. Nasıl yapacağımı söyler misiniz? Çünkü gece 23:59'a kadar yapmam gerek sanırım.![]()
"Kampanyadan Faydalanmak İsteyenler: Müşteri İsim Soyisim, Fatura Numarası, Sisteme kayıtlı mail adresi ya da telefon numarası, Ürün Modeli ve Seri Numarası bilgilerini aşağıdaki mail adresine göndermeleri gerekir. kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com" şöyle bir şey buldum forumda. Dediklerini yazıp kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com'a mail attım. Far Cry 4 istediğimi de belirttim. Umarım kısa sürede dönerler.Valla 31 Ocak' a kadar veya stoklarda tükeninceye kadar diye yazıyor sitesinde ama siz yinede bir sitesine bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.