[Alındı] GTX 970 Sistem

• Konuyu başlatan Adion
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 44
  • Görüntüleme 5.600
Adamın Gtx 970'i var ya. Hayırlı olsun sistem kardeşim. :)
Çok teşekkürler. Sizin de az kalır yanınız yok. :D

Yarın biraz daha fotoğraf koyacağım. Çözünürlük için kusura bakmayın. Şimdi sürücüleri falan kurmakla meşgulum. :D

Dosya Ekleri

• Fotoğraf-0200.jpg
    Fotoğraf-0200.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 594
  • Fotoğraf-0201.jpg
    Fotoğraf-0201.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 600
Kardeşim çok sağol ya. Ramin birini düzgün takmamışım. Yada ramin birinde bir sorun var. Çıkarıp taktım çalıştı. Sonra kasa hafif bir sarsıntı geçirdi. :D Açılmadı. Rami çıkarıp yine taktım. Yine açıldı. Yarın Vatan Bilgisayar'a gidip söyleyeceğim. Şuan yeni bilgisayardan yazıyorum. UEFI Windows 8.1 64 Bit kurdum. Hepinize çok teşekkürler. Allah size de nasip etsin inşallah. :)

Ramleri düzgün takmamak imkansız gibi bir şey. Bir taraf daha kısa kalır diğer taraf uzun. Oturmadığını fark edersiniz. Ramlerinizden biri problemli olabilir. Yarın vatan bilgisayara gittiğinizde montaj bölümüne kasa ile gidip tek modül ve çift modül olarak takılıp denetin ramlerinizi tekrardan. Eğer ki çift modülde açılmaz ise hemen iadesini yapıp gün içerisinde tekrardan yeni ramlerinizi alın. Bende yeni sisteminizin hayırlı olmasını ve sorunsuz günlerde kullanmanızı dilerim. Esen kalın.

Ramleri düzgün takmamak imkansız gibi bir şey. Bir taraf daha kısa kalır diğer taraf uzun. Oturmadığını fark edersiniz. Ramlerinizden biri problemli olabilir. Yarın vatan bilgisayara gittiğinizde montaj bölümüne kasa ile gidip tek modül ve çift modül olarak takılıp denetin ramlerinizi tekrardan. Eğer ki çift modülde açılmaz ise hemen iadesini yapıp gün içerisinde tekrardan yeni ramlerinizi alın. Bende yeni sisteminizin hayırlı olmasını ve sorunsuz günlerde kullanmanızı dilerim. Esen kalın.
Teşekkür ederim. Fakat ilk ram taktığımda çıt etmemişti diğeri etti. Ben de bidaha hiç kontrol etmemiştim. Sonra takıp çıkarınca düzeldi. Fakat sonra sarsıntı olunca yine gitmesi ve takıp çıkarınca düzelmesi beni de kuşkulandırıyor. Yarın götüreceğim kısmetse. Bu arada CPU boşta kaç derecede olması gerek? Ben ısınmasın diye fanların devirini çok fazla yükselttim şimdi fazla üflüyor o kadar gerek yoktur herhalde?

Aida64 ile sıcaklıklarınız boşta ve yük altında iken default fan değerlerinde bir test edin. Burada paylaşın üstüne yorumlarımızı yapalım.

Hayırlı olsun, güzel sistem. İşlemci 4690 seçilebilirdi.
İleride rami yükseltmeyi düşünüyorum. Ayrıca anakartımın standart boyutlarda olmasını istedim. Yoksa ben de bilirdim H81M-Plus + i5 4690 almayı. :D Memnunum şuan. Tek sorun harddisk biraz sesli çalışıyor ve sistme boştayken bile gıy gıy sesler geliyor. Sanki ekran kartından gibi. Coil whine desem boştayken yapmıyor benim bildiğim. Her neyse yarın çalışırken bakacağım. Belki de fan bir yere sürtüyordur. :D

Arkadaşlar bugün birkaç oyun yükledim. Oyunların ana menülerinde farkettim yüksek bir coil whine var. Fakat garantiyle uğraşıp uğraşmamak konusunda kararsızım. Yani V-Sync açınca sorun yok oluyor. Zaten oyun içinde hiç yok. Bir tek fps 1000 üzeri olduğunda var. Ancak çok yüksek sesli. Sizce Vatan'a götürmeli miyim? Bir de ne kadar sürede geri verirler kartı yada yenisini? :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı