Belirlenemeyen Kilopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2015 #41 @Adion Watch Dogs oynamadım. Orjinal satın almak istediğim oyunlar arasında değil kendileri.
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2015 #42 Benimki de orijinal değil. Belki de o yüzden bu problem oluyordur. Neyse yardımlarınız için teşekkürler.
Benimki de orijinal değil. Belki de o yüzden bu problem oluyordur. Neyse yardımlarınız için teşekkürler.
L limitless Kilopat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2015 #43 hortlatma gibi olcak ama k.bakmayın şöyle bi sistem alıcağımda sistem uyumlumu sorun varmı acaba? Link @Adion
hortlatma gibi olcak ama k.bakmayın şöyle bi sistem alıcağımda sistem uyumlumu sorun varmı acaba? Link @Adion
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2015 #44 Yeni konu aç dostum. Daha iyi yardımcı olalım. Bir de sosyal kurallarını okursan senin için daha iyi olur.
Yeni konu aç dostum. Daha iyi yardımcı olalım. Bir de sosyal kurallarını okursan senin için daha iyi olur.
L limitless Kilopat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2015 #45 Özel mesaj atamadığım için buradan yazdım o kişiye konuya bir etkisi olmaz sanırım.