[Alındı] GTX 980 Ti Sistem

Sistem Nasıl Olmuş?

• Oy verenlerin toplamı
    73
Ti alacağıma, düz 980 alıp, soğutucu alırdım. K serisi ve Z anakart alırdım ben. Hayırlı olsun.
Aynen hocam bende sizin gibi düşünüyorum.

Geride falan değil. O ekran kartını 4460 da kaldırır 4160 da. 4690, 295X2 ye bile yeterli bir işlemci.
Ben kötü işlemci demedim. R9 295X2'yi de besler elbette. Ama bu kadar bütçeye o işlemci olmamış. K serisi bir işlemci ve Z serisi anakart ve 980 olsa daha geleceğe dönük olurdu ekran kartını her zaman değiştirebilirsin. İşlemciyi değiştiremessin. Anakartın ve Ram'ın da değişmesi gerekir.

Bütün Technopat ailesine teşekkür ederim yardımları için. Montajı sizin sayenizde kendim yaptım.
  • Anakart: MSI H97 Gaming 3
  • İşlemci: Intel Core i5 4690
  • RAM: Corsair Vengeance 4x2 8 GB 1600Mhz DDR3
  • Ekran Kartı: EVGA GeForce GTX 980 Ti ACX SC+ ACX 2.0+ Graphics Card with Backplate
  • Harddisk: WD Black 1 TB
  • Optik Sürücü: LG DVD-RW
  • Kasa: Zalman Z11 Neo
  • Güç Kaynağı: Corsair VS650 80Plus
  • Monitör: ASUS PB278Q 27-Inch WQHD
  • Klavye: Zalman K300M
  • Fare: Logitech G402
  • Gamepad: XBOX One Wireless Controller
Eki Görüntüle 88879 Eki Görüntüle 88880 Eki Görüntüle 88881 Eki Görüntüle 88882
Hayırlı olsun öncelikle. Konu dışı ama orada gözüme takılan XBOX ONE kablosuz kontrolcüsü oldu. Her XBOX ONE kablosuz kontrolcüsü PC ile uyumlu mu ? Ayrıca nereden aldığını söyler misin rica etsem ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı