[Alındı] i7 5960x ve GTX 980 Ti Tabanlı Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sistemi render+oyun için mi topladınız yoksa sadece oyun mu?

Çok güzel bir sistem, Hayırlı olsun.

@Ali Can Kımıl konfigürasyonunuzu kıskandım. Güle güle uzun uzun kullanın inşallah. İşlemci nasıl, tam bi' canavar di mi? :) Kullanım amacınız sadece oyun mu bu arada?

Sağolun iyi dilekleriniz için. Canavar ki ne canavar :)) Kullanım amacım oyun küçük çaplı grafik tasarım işleriyle uğraşıyorum ama asıl kullanım amacım oyun.

Maşallah hocam nazar değmesin böyle sisteme harika olmuş özellikle seçtiğiniz kırmızı tasarım harika işlemci tek başına çoğu sistemden pahalı zaten :) sıkıntısız bir biçimde kullanırsınız inşallah uzun senelerce :) oyun benchmarklarını bekliyoruz ama :) ....

Çok teşekkür ederim dostum. Görselliğine çok özen gösterdim kasayı toplarken aklımda sarı siyah bir dizaynda vardı ama ledlerini ve sleeve kablolarını bulmak çok çok zor sarı rengin. Kırmızı siyah tasarım da çok hoş durdu. Mesleğimden dolayı özellikle şu sıralar pek fırsatım olmuyor. Adam akıllı oyun bile yükleyemedim henüz fakat ilerleyen zamanlarda tabiki benchmark testleri yapıp atarım.

Sistemi render+oyun için mi topladınız yoksa sadece oyun mu?

Az buçuk grafik tasarımla uğraşsam da çoğunlukla oyun için kullanacağım hocam.

Çok güzel bir sistem, Hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim, sağolun.

Hayırlı olsun, ne kadara mal oldu? Mobildeyim toplayamadım.

Hi-Level SSD'ye ait değerleri merak ediyorum açıkcası.

Kasa ve sistem çok güzelmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun, ne kadara mal oldu? Mobildeyim toplayamadım.

Sistemin monitor dahil şuan fiyatı 15.000TL. Bana yaklaşık 10.000TL ye geldi hocam.

Hi-Level SSD'ye ait değerleri merak ediyorum açıkcası.

Hocam işlerimden dolayı hiçbir test yapamadım. En yakın zamanda testleri yapıp sizlerle paylaşacağım. Sizin için SSD testi de yaparım :)

Kasa ve sistem çok güzelmiş.

Teşekkür ederim dostum. Rabbim sizlere de nasip eder inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı