[Alındı] i3 4160 ve MSI GTX 750ti Tabanlı Sistem

Öncelikle hayırlı olsun. Pişman etmek gibi olmasın ama, 2730 TL bir sistem toplarken en azından Technopat' ın sistem tavsiyelerinden yararlanabilir, fikir sahibi olurdunuz. Çünkü bu paraya, i5 4460+GTX960' li, belki GTX970 bile eklenebilirdi bu sisteme... Rahat bir şekilde toplabilirdi. Neyse, ben yine de mavi ekransız, bol FPS' li günler dilerim...

Ben sıfırdan topladım hocam, masa bile yoktu. Ayrıca sanırsam siz 2700 TL nin tümünü kasaya ayırdığımı sandınız. Kasaya sadece 1800 TL ayırabildim. Monitör içinse 450 TL ayırmıştım lakin babam alıyorken iyisini al diyerek bi miktar yardımda bulundu. Şimdi sorarım, 1800 TL bütçeye nasıl gtx 970 sığdırıyorsunuz ?

Kardeşim ben de zaten kasa demedim, ''sisteme'' hitaben konuştum... Yoksa onun gibi bir monitörün 250-300 TL olması zaten beklenemez. Çok hoş bir monitör. Ama bu senin oyunlarda daha fazla görüntü kalitesi ve Render işlerinde, ki yapıyorsan? Eksi yönde bir etki yaratmış. Sistem bana göre dengeli değil... Bana kalsa mouse, klavye gibi şeyleri Amazon' dan alır, monitöre maksimum 350 civarı verir, geriye kalan yaklaşık 2240 TL gibi bir miktar paraya da, i5 ve orta düzey bir ekran kartı ile kombine ederdim. Ama bende inşallah şu üniversite sınavını bir atlatırsam sistemi toplayacağım. Zira sınav bu kadar yakınken, bizimkiler bu olaya Fransız yaklaşıyor.

Haklısınız fakat yaz bitiyor, bekleyecek vaktim olmadığı için böyle toplamak zorunda kaldım. Belirttiğim gibi ileride geniş çaplı bir upgrade yapacağım.

Sistem çok güzel. İyi günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…