[ALINDI] İ3 4160 ve R7 250 Sistem

Kasmalar i3 işlemciden filan kaynaklanmıyor. O işlemciyle r9 280 kullanıyorum witcher 3 oyununda işlmeci kullanımı 1 kere %100 olmadı. Kasmanın kaynağı Windows 7 olabilir.

Kardeşim senin bilgisayar ile sade kasa ve ekran kartı farklı. Senin bilgisayarda SSD var mı ?

Birde bir şeye değinmek istiyorum. Benim anakartımın kutusunda sade 1 adet sata kablosu çıktı SSD alırsam onun güç kablosu bağlantılarını nasıl anakarta takıcağım ?

Güç kablosu psu da vardır muhakkak. Sata kablosunu alacaksınız mecburen. Benim anakartta 2 sata kablosu çıktı. Biri hdd biri dvd ye gitti. SSD alınca yanında 1 adet sata kablo aldım 2 - 3 tl birşey çok değil. Sata II ve Sata III kablolar arasında fark yok sata 2 kablo alabilirsin.

SSD alacağın yerden alabilirsin. Ben hepsiburada dan almıştım.
Sata Kablo

Vatan bilgisayardan alıcağım orada bulabilir miyim ?

Tamam teşekkürler. Bir sorunum var bilgisayarın kapağını açtım ve bilgisayarı başlattım. Başlattığımda bütün fanlar çalışıyor fakat stok fan 1-2 saniye duruyor sonra çalışıyor nedenini biliyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…